Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
@up
Jak masz kasiorę i do tego dostęp do majki w ampułkach to się nie zastanawiaj i bierz, teraz mówisz ''STOP'' później będziesz miał na zimę jak znalazł ;)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 60 / 7 / 0
08 września 2018UJebany pisze:
Jak masz..
Laicko można tak myśleć. Ale ja gdybym już kilkukrotnie nie powiedział w życiu stanowczo stop i zaprzestał działań destruktywnych, to bym dzisiaj latał po dworcu w zasranych spodniach i z reklamówką dobytku. Rozumiem, nie każdy umie.
Natomiast morfiny jak narazie mam dość. Za duzo muszę odcierpieć. A jej zapasy na pewno nie są dobrym rozwiązaniem Zapewne jak tam kiedyś będę w dołku to wrócę :-D
  • 468 / 98 / 0
08 września 2018clipper pisze:
Mam fajne stałe dojście do morfiny w ampułkach 20mg, tylko drogo 300zł za opakowanie :/ Z kasą też nie najgorzej, a paka wystarcza mi na ok. miesiąc. Wolę wywalić więcej kasy niż bawić się tabletami.
Drogo w chuj. Ja mam 20mg x 10 ampulek za 190. I też wolę ampułki, podziwiam ludzi, którzy robią roztwór sami.

Ja po 6 dniach przerwy od majki wzięłam dzisiaj 80mg podskórnie. Jest tak, jak na początku. Muszę przejść w tryb ćpania na sportowo, raz w tygodniu, bo częściej to nie ma żadnego sensu. Nie dość, że tolerka skacze w górę jak pojebana to jeszcze ja nie czuję właściwie nic.
If I could be free from the sinner in me
  • 609 / 16 / 0
Sensu nie ma walenie podskórne. Jak chcesz być w ciągu waląc w ten sposób?
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1008 / 203 / 2
20mg x 10 ampulek za 190
To wychodzi 5x drożej niż MST200. Robienie roztworu to nic trudnego, szybko można się nauczyć. Tylko trzeba filtrować dokładnie i najlepiej dwa razy. Są wtedy małe straty, ale to kwestie kilku mg.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 468 / 98 / 0
08 września 2018punk6 pisze:
Sensu nie ma walenie podskórne.
Dla mnie ma. 3 razy puknęłam prosto w kabel i byłam przerażona, chciałam dzwonić na pogotowie w pierwszej chwili :nuts: . Za szybko, za mocno jak dla mnie. Przy podaniu podskórnym czekam ok. 5 minut i powoli mi wchodzi luz stopniowo, zaczynając od nóg. Wiem, że wszyscy mówią, że w iv najlepszy jest wjazd, ale zdecydowanie wolę sc. Poza tym podskórnie dłużej mnie trzyma.
08 września 2018eth0 pisze:
20mg x 10 ampulek za 190
To wychodzi 5x drożej niż MST200. Robienie roztworu to nic trudnego, szybko można się nauczyć. Tylko trzeba filtrować dokładnie i najlepiej dwa razy. Są wtedy małe straty, ale to kwestie kilku mg.
Ale z tabletek chyba odpada podawanie podskórnie?
  • 609 / 16 / 0
Bo jak pierwszy raz dajesz po kablach, to robisz to wolno. Nie naciskasz na tłoczek tak szybko jak na filmach. I bierzesz 20 min wcześniej antyhistaminę.
Mam wrażenie, że majka nie jest dla Ciebie. Przerzuć się na kodę, tam będziesz miała powolny wjazd. Podskórny ciąg na majce nie ma żadnego sensu i prędzej dorobisz się jakiegoś zakażenia.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1008 / 203 / 2
[mention]kanda[/mention] Ja kilka razy przez przypadek podałem pod skórę, bo jeszcze nie miałem wprawy, no to trochę piekło i swędziało (warto wcześniej wziąć antyhistaminę to złagodzi ból) i zrobił się mały bąbel w tym miejscu (po godzinie już go nie było), ale nic mi się nie stało złego.
Do iv powinnaś zmniejszyć dawkę, spróbuj najpierw połowę tej dawki, którą bierzesz s.c. i wtedy powinno być lżej.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 468 / 98 / 0
08 września 2018punk6 pisze:
Mam wrażenie, że majka nie jest dla Ciebie. Przerzuć się na kodę, tam będziesz miała powolny wjazd.
Być może nie jest dla mnie.
Na nic się nie przerzucam, żegnam się z majką i ćpaniem, tylko wypukam to, co mi zostało (5 ampułek). Muszę nauczyć się żyć normalnie na nowo i cieszyć życiem bez ćpania. Będzie ciężko. Usuwam numer telefonu do gościa, który mi to ogarnia i wysyła.

Żałuję, że w ogóle spróbowałam, bo wiecie, to miał być tylko raz, hehehe ;-)
  • 2429 / 579 / 155
A tak w ogóle. Poradzi ktoś co robić, by stare ślady po wkłuciach zniknęły? Nie są to świeże kłucia, tylko stare blizny po iniekcjach majki.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.