Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1008 / 203 / 2
24 sierpnia 2018n23 pisze:
Mam MST 200 , można to brać per nos ? Ile dla osoby z niską tolerką .
Nie można, bo wosk zatka Ci nos. Musiałbyś najpierw przefiltrować podgrzaną i rozkruszoną tabletkę (jak do iv), a potem wciągnąć ten roztwór nosem, ale wtedy i tak większość spłynie, więc niewiele będzie się to różnić od zjedzenia. Po prostu nie opłaca się. Ze sniffowalnych opio z apteki jedynie Oxy się do tego nadaje.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Weź sobie doodbytniczo jak nie iv.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 43 / 2 / 0
Tak jak mówili przedmówcy, nie ma żadnego sensu. Wosk kompletnie ci nos zatka, i albo to wysmarkasz, albo zjesz. Jak zjesz, to dobre i to. :)
Szukam ludzi z Trójmiasta.
  • 8103 / 906 / 0
24 sierpnia 2018Ivival pisze:
Weź sobie doodbytniczo jak nie iv.
Polecam p.r. - dobrze klepie i nie trzeba się kluć.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1008 / 203 / 2
Nie umiem sobie sam zrobić dobrego zastrzyku, już kilka razy zjebałem dzisiaj, no to spróbowałem teraz p.r. Podałem sobie 50mg godzinę temu i nic nie czuję. Jak długo to się może ładować? Moja tolerka to ok 25-30mg iv, więc przy 50mg p.r powinno być chyba podobnie. Nie wiem czy dorzucać więcej, czy próbować kolejny raz iv.

edit:
Przy podaniu doodbytniczym (p.r) biodostępność najczęściej jest zbliżona do biodostępności podania doustnego, jednak może wahać się w granicach 30-70%, co jest związane z aktualnym stanem jelita grubego i jego zawartością.
No to w przypadku opiatowego zaparcia to wciąż lipa.

edit2:

Dorzuciłem te 50mg p.r. Coś tam czuję, głównie histaminę. Ogólnie to po dobrze zrobionym iv przez inną osobę nie mam w ogóle wyrzutu histaminy a p.o. i p.r. wszystko swędzi jak po kodzie. Kolejna motywacja do tego, żeby się nauczyć robić samemu te zastrzyki... albo przesiąść się na Oxy ;-)
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Część wejścia przy iv to właśnie nagły wyrzut histaminy. Tylko, że czuć to inaczej niż np. na takiej kodzie.
  • 1008 / 203 / 2
Właśnie też to zauważyłem. To wejście iv jest takie subtelne, że skóra trochę czerwienieje, ale nie swędzi aż tak, żebym musiał brać antyhistaminę. A teraz po tym p.r. to niestety cały się drapię, tak jak po kodzie. Ale oprócz tego jest całkiem przyjemnie, może nie jakoś bardzo mocno, żebym przysypiał, tylko tak lajtowo. Tylko właśnie długo się ładuje przy moim obecnym stanie jelit. Na pełne efekty musiałem czekać ze 2 godziny.
Za to jak spieprzyłem iv i część morfiny dostała się pod skórę... Olaboga, myślałem że mi ręka odpadnie, no i pojawiły się duże, czerwone plamy.
  • 8103 / 906 / 0
26 sierpnia 2018eth0 pisze:
Tylko właśnie długo się ładuje przy moim obecnym stanie jelit. Na pełne efekty musiałem czekać ze 2 godziny.
Przed podaniem p.r. należy nic nie jeść przez 2-3 godziny i zrobić sobie lewatywę.Wtedy zadziała po około 10-15 minutach.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 924 / 138 / 0
Te czerwone plamy też są od wyrzutu. A swędzi cie przy pr tak dlatego, że masz tę histaminę rozłożoną w czasie, a przy iv jest to nagły atak. Możesz sobie na przyszłość brać wcześniej przy pr np. cetyryzyne.
  • 1008 / 203 / 2
@Ivival, wiem, tak zawsze robiłem przed zjedzeniem kody, ale wtedy działanie jest trochę bardziej sedacyjne. Podobnie jest z Aviomarinem (ten za to działa świetnie na mdłości po opio)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".