Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 320 / 5 / 0
Jakby morfina była przeterminowana to by słabiej klepała.
Benzo zrobiło swoje i metkat zrobił swoje.
Opiaty ze stimsami działają synergistycznie, łatwiej przedawkować takie połączenie.
Benzo przed opiatami nasila sedację, jeszcze mówisz że po długiej przerwie.
Zrobiłeś wszystko źle, przecież wiesz, po co się pytasz?
  • 520 / 18 / 0
Synergicznie chyba. No i o to chodziło, żeby było dobrze. Swój staż mam i wiem na co mogę sobie pozwolić. Unieważniam poprzedni post, bo jest głupi, pisałem go na ostrej zajebce %-D
  • 41 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: slesz »
mecenas pisze:
Ogólnie to w dupę to nalać nie próbowałem nigdy,ale zadziałała na 100 pr. dużo lepiej niż zjedzone,kolega tak robił i mówił że różnica wielka-ale i to sie jakoś źle kojarzy,strzykawka w odbyt :-/ :-/ nie dla mnie,już wole pukać.
Już po raz kolejny czytam, że gdy mowa o per rectum, to koleś boi się utraty męskości po zastosowaniu tej drogi podania. Jegi kolega zapodał w ten sposób i dobrze go klepnęło, ale "ja nie mogę sobie pozwolić na tę jakże PEDALSKĄ metodę, jak to, przecież jestem taki męski, a tak to już będę mniej". Gdyby ta męskość była głęboko w Tobie, to byś jej nie mógł nawet częściowo utracić tylko dlatego, że zapodałeś sobie ćpanie w annus.
Uwaga! Użytkownik slesz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Do kurwy nędzye, ludzie ogarnijcie się ze śniegu, jeszcze je lato a nie zimens. Pedalskie gdy kolega pcha w anusiaka, we kakalakę swojego Wacława. Ale gdy się samamu zapodaje sprzycę to jakie to pedalstwo, bez przesady. We dupę lepiej kopie, tak samoi jak gralimy w piłkę kiedyś i przegrani byli kopani w dupy to ich lepiej kopało tak i teraz je tak samo - 10 ml w anus i pizda jazda
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 30 / / 0
Hej, 200 mg MST - (zjedzona tabletka), ilu mg. kodeiny będzie to mniejwięcej odpowiadać? Moja tolerka na kode - 600, 900 mg...
  • 3169 / 363 / 0
Nie jedz całej tabletki bo przedawkujesz. 80-100mg może już być sporo mocniejsze niż 600mg kodeiny.
  • 30 / / 0
Czy ktoś może wrzucić fote blistra MST 200 mg ? Lub zalinkować? Nie mogę znaleźć na necie, a
wypadało by wiedzieć zamawiając. Będę wdzięczny!
  • 1174 / 19 / 15
Ja gdzieś tam wyczytałem, że ponoć kodeina jest 10x słabsza od morfiny.

Też mam pytanie co do dawkowania. Mam tabse 200 mg o przedłużonym uwalnianiu ale rozumiem, że pokruszona traci tę właściwość (?)

Mam zamiar na wakacjach z dziewczyną wrzucić tę tabsę. Stąd rodzi się parę pytań:

- dziewczyna ma zerową tolerkę na opio, ale miała doświadczenia z kodą, PST oraz BF. Ile ona powinna wrzucać? Na 100% nie będzie chciała per rectum, więc pytanie ile doustnie?

- czy taką tabletkę pokruszoną można per rectum wrzucać? Zalewać to wodą, czy solą fizjologiczną lepiej?

- jeśli mam tolerkę wyrobioną na BF, że 450 mg kody słabiutko czuję (specjalnie dziś test zrobiłem), to ile mam wrzucać P.R. żeby było grubo? Ewentualnie ile doustnie? Jaki jest ekwiwalent?
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1678 / 265 / 0
Doustnie morfina słabo działa, zwłaszcza ta w systemie retard. Nie znam dokładnych ekwiwalentów, dla mnie majka tylko iv. Doustnie musiałbym zjeść z 1g.
Największy przegryw na forum
  • 1993 / 490 / 0
dziewczyna ma zerową tolerkę na opio, ale miała doświadczenia z kodą, PST oraz BF. Ile ona powinna wrzucać? Na 100% nie będzie chciała per rectum, więc pytanie ile doustnie?
20-25 mg morfiny dla kobiety bez tolerancji to dawka, która powinna wystarczyć aby dobrze porobić.
Ja gdzieś tam wyczytałem, że ponoć kodeina jest 10x słabsza od morfiny.
10% to organizm przy dobrych wiatrach może przerobić nawet do morfiny. A nie tylko ona odpowiada za działanie tego narkotyku.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.