Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / 2 / 0
br0w4r, no jeśli zamawiasz coś z zagranicy to raczej musisz się liczyć z takimi sytuacjami. Co do przypału, to wystarczy nie wywalać na wierzch całej zawartości paczki tylko dyskretnie obejrzeć. Zresztą nie sądzę żeby to kogoś szczególnie interesowało co tam do Ciebie przyszło, takich przesyłek to oni mają kilka/kilkanaście w ciągu dnia.

Kurt, nie to nie ten od morfiny z "Kanady" tylko ten od numeru tel. zaczynającego się od 537
Uwaga! Użytkownik Rusalka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 9 / 0
@Rusalka Zamawiałem od typa z Polski, no chyba że on miał taką taśmę i nakleił :nuts: Paczki oczywiście nie wywalam całej :old:
  • 266 / 19 / 0
MST w najbiedniejszej wersji tj. 10 mg jest tak cholernie uciążliwe w przeróbce do szota, że Sevredol to przy tym musi być nieziemska wygoda. Pewnie z 3x większa proporcja dodatków i masy tabletkowej do tego, co dobre.
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 520 / 18 / 0
Ostatnio miałem przyjemność pukać właśnie Sevredol 20 mg - przyznam, że kurewsko łatwo przygotowuje się te tableteczki do strzała. Zmywamy otoczkę, rozgniatamy (co najwyżej z tym jest problem, nie wiem, może to dlatego że były przeterminowane ale kurewsko ciężko było je rozgnieść za pomocą dwóch plastikowych kart), zalewamy wodą, gotujemy lub nie (ja gotowałem, wtedy ta cała masa tabletkowa osiadała się na dole i łatwiej jest zaciągnąć - chociaż ponoć wtedy więcej też rozpuści się wypełniaczy/innych gówien), zaciągamy, pukamy, odlatujemy :)
  • 611 / 16 / 0
No to prwada- Sevredol jest wrecz ZAJEBISTY, ale mam ochote sprobowac jak bede mial tylko jakies dojscie MST 200 albo chociaz 100 i przygrzac.... Ale Sevredole sa OK! Jak najbardziej
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
  • 443 / 6 / 47
Sevredol jest tragiczny - mnóstwo prochu z tego wychodzi po rozgnieceniu, przez te jebane wypełniacze, aby zrobić konkretną dawkę (np. 80 czy 100 mg) to naprawdę trzeba się namęczyć - proszek zajmuje ogromną powierzchnię łyżki. Ponadto kurewsko twarde są te tabsy.
Z MST najlepsze są setki - proporcja wypełniaczy do majki najkorzystniejsza, filtry się bardzo rzadko zapychają, naprawdę błyskawicznie idzie przygotować. Dwusetki już nieco gorsze, bo czasem zapychają filtry, więcej wypełniaczy na dawkę przypada. I tak koniec końców najpopularniejsze na rynku są zielonki, szaraki dużo rzadziej idzie trafić.
  • 1111 / 17 / 0
Wypełniacze w sevredolu to z tego co wiem sama laktoza... Jest ich więcej, ale są mniej upierdliwe. Wróciłam do sevredolu po dłuższym używaniu mst i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście najpierw zbiłam dawki, a potem na sevredolu zbiłam je jeszcze bardziej:) Było mi łatwiej powstrzymać się przed zmywaniem otoczki z kolejnej tabsy, niż przed dorzuceniem "okruszka" z mst. Mogę śmiało powiedzieć, że dzięki przejściu na sevredol udało mi się niemal wyzerować. I wyjść z ciągu. Do czasu. :retarded:

PS Odpisałam Ci o filterkach, rychło w czas. Czy masz jakiś aktualny kontakt do mnie? Albo ja do Ciebie? Mój stary mail i telefon są od 5 czy 6 miesięcy kaputt.
  • 149 / 3 / 0
no w sevedrolu troche za duzo tych wypełniaczy, nie wyobrazam sobie walic np 140mg z 7 tabsów
ban
  • 520 / 18 / 0
No niby wychodzi trochę tego prochu, ale jak ma się łyżkę z dużym objętościowo denkiem to nie ma problemu - ja i tak daję max 5 centów (tak na setkę, czyli 5 tabsów), ale zazwyczaj coś koło 3.5 centa, żeby po podgrzaniu, ostudzeniu i zaciągnięciu zrobić wtaraka z tego co zostanie w (najczęściej) Aqua Pro Inj.. Wtedy już nie podgrzewam, tylko trochę pomieszam i zaciągam - używam strzykawek piątek, przed puknięciem zazwyczaj jest coś około 3.5 - 4 cm sześciennych roztworu (białego, to pewnie przez tą laktozę...)
Pozdrówki :)
P.S. Szkoda że nie waliłem majki w innej postaci niż Doltardy (zjebane) i ów Sevredol - nie mam więc porównania. Ale wszystko do czasu... :)
  • 611 / 16 / 0
No mimo braku porownania Sevredol jest wrecz "idealny" bo to pojecie bardzo wzgledne, subiektywne, ale to nie syf jak w SR, z ktorym trzeba powalczyc wiecej.
Podobno MST 100 mg sa najlepsze? Ze wzgledu na proporcje morfiny do wypelniaczy, jest ich mniej.. ?
Najlepsze sa te, ktore tak jak mowie i powszechnie wiadomo - nie tworza glutow po zalaniu (SR) czy nie zawieraja wosku, bo latwo z nich wyciagnac zasade, wszystko sprowadza sie tak naprawde do jednego pomijajac rozpuszczalnosc wypelniaczy: do czasu
dla cpuna liczy sie kazda minuta :)
Chociaz tak naprawde lepiej jest sie pomeczyc, poczekac i dac pewnym reakcjom zajsc "naturalnie".
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.