Relacje z uprawy proszę zamieszczać tylko w tym dziale
ODPOWIEDZ
  • 38 / 3 / 0
Trochę cieniutko jak na drugi raz, znaczy się i tak lepiej niż u mnie. Sarny wjebały mimo zajebistego płotu ;/ :wall:
  • 493 / 105 / 0
Na zwierzynę sprawdzają się ludzkie zapachy : ścięte włosy, dobrze oblać miejscówkę, stare skarpety ....
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 1 / / 0
sliczna roslinka:)
  • 69 / 5 / 0
2 miesiące i wysokość poniżej 50 cm? Coś jest chyba nie tak ;)
  • 4 / / 0
...najważniejsze sa początki późnej trzeba popróbować w pomieszczeniu w domu jest wszystko stabilniej, nigdy ni uprawiałbym na aucie
  • 15 / / 0
virr pisze:
Na zwierzynę sprawdzają się ludzkie zapachy : ścięte włosy, dobrze oblać miejscówkę, stare skarpety ....

mozna odszczac sie tez pod rosline bo przeciez ludzki mocz to naturalny nawoz
Uwaga! Użytkownik hollahoolaaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
Oby nie za duzo tego moczu, bo roslinka Wam padnie.
Uwaga! Użytkownik OGMaster nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Po co tu zaglądam :scared: , nie mogę patrzeć na takie roślinki ładne, bo zaraz rodzi się we mnie chęć zostania hodowcą takich maleństw, choćby na dwa miesiące :blush:
  • 1 / / 0
Będziesz przenosil to maleństwo? Wrzucaj jakieś info dalej co będziesz robił bo jestem ciekawy
  • 3 / / 0
Do 3 razy sztuka jak się mówi..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".