Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
W zeszłym roku miałem pastę pod ręką 3 miesiące. Gdybym korzystal ze starego konta na hypie to wystarczyłoby wejść w moje posty :D w tamtym okresie wiele razy musiałem robic inhalacje z papierowej torebki, momentami brakowało mi powietrza, nie mogłem oddychać, męczyłem się w chuj i za każdym razem mówiłem sobie ze to ostatni raz i koniec ze ścierwem a i tak następnego dnia zaczynało się od nowa bo będąc w kilkutygodniowym ciągu na tej żółtej kurwie nie dało się go ot tak przerwać, zjazd był przebolesny
16 lipca 2021WujekMorda pisze: Nie wiem czy o tym samym mówimy ale ja po tej paście jakis miesiąc temu jak w 4h zjadłem solo ok 0.7 grama to miałem takie kardio iz myslałem że odjadę do Hadesu z Charonem. Od tamtego czasu podchodzę do tego jak do jeża dojadam dopiero jak mózg zwalnia i sie przykro zaczyna robić xD
100mg pasty i kilka godzin nie myslisz o zadnej poprawce
16 lipca 2021WujekMorda pisze: Bo przeciez pasta , mimo że dobra , nie siada nawet koło starej walącej rybą na cały pokój fety. Takiej 5 to by na tydzien melanzu dwóm osobom wystarczyło.
ciezko być obiektywnym i wskazac co lepsze ale spokojnie moga ze soba konkurowac, bardzo wyrównany poziom
Polecam to rozwiązanie xD czuje że pewnie gdzieś już o tym pisałem na wystrzale ale kij z tym. Tu jest świeże spojrzenie na sprawę i trik jak oszukać zwała dla potomnych stimiarzy. ( te końskie dawki pregi są wlasnie kluczem 150-300mg da tylko uspokojenie. Żeby spida przebić trza trafić po prostu z momentem i dawką P... a te benzo to taka kropa nad "i" nie jest konieczne ale na pewno nie zaszkodzi ;)
pzdr dla wszystkich nocnych marków
EDIT:
Jak czytam swoje posty z przed 3 lat to widzę że wtedy jeszcze nie znałem tego patentu xD Szkoda że nikt wtedy mi nie doradził "Morda wpierdalaj pregabalinę a nie bedziesz miał zwałów. Miałbym baniak o wiele mniej zorany hehe ;p
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.