Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 6 / 0
witam, niedlugo bede miec prawdopodobnie 3mmc od znanego sprzedawcy i pytanie do was, lepiej bedzie walic oral jesli chce bardziej pluszowej fazy i chce zmniejszyc ryzyko dorzutek? zazwyczaj ketony walilem sniff, ale wtedy trudno mi sie opanowac jak widze proch xD no i jesli faza ma byc przyjemniejsza i nie tak nachalna, to wolalbym w kapsulce lyknac albo polknac krysztalek. no i nie mam ochoty znow ciagnac nosem co chwile, czlowiek juz chyba sie starzeje powoli

tolerka zerowa, aktywny tryb zycia. ale chce zeby jednak cos zostalo mi tej serotoniny, ile proponujecie zeby bylo spoko umilenie wieczoru, ale bez oczoplasu i totalnego nieogaru?
  • 92 / 18 / 0
Ponieważ produkt jest trudno dostępny, domyślam się u kogo zamawiałeś. No i jak test? Bardzo jestem ciekaw wrażeń, szczególnie jak zareagował twój układ sercowo-naczyniowy. Nie skończyło się na SOR-ze? Tętno zaszło ze 150 do normy po 8, czy po 12 godzinach? Masz porównanie z innymi sortami, co do których byłes pewien, że to 3mmc?

Moja krótka relacja z testów znajduje się w dziale Sprzedawcy clearnet i stawiam dolary przeciwko orzechom, że to nie jest czyste 3mmc, albo nie jest to 3mmc w ogóle. Wysłałem sampla do testów, bo vendor poproszony o wyniki badać z labu zapewnił mnie, że bierze ze sprawdzonego źróda, które testowało produkt, ale zamiast wyników testu wysłał mi, kurwa, listę skutków ubocznych znalezioną w sieci. Po 5g mefa i zarwanych 2 nocach nie napierdalała mnie tak klatka piersiowa, jak po tym skurwysyństwie. Przy 3mmc wjazd na kardio jest dyskretny i można zacząć od 250mg i robić dorzutki 100mg co godzinę bez najmniejszego stresu. Jest miękko, a po tym materiale robi się nerwowo.
  • 6 / / 0
Dzięki za opinie^.
Swoją drogą najlepszy keton jakiego próbowałem. I to dostałem go na ulicy w Warszawie z 5 lat temu. Zero jakiegokolwiek kardio, a następny dzień bez zwały, super wieczór. Piękny keton
ODPOWIEDZ
Newsy
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.