Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 6 / 0
witam, niedlugo bede miec prawdopodobnie 3mmc od znanego sprzedawcy i pytanie do was, lepiej bedzie walic oral jesli chce bardziej pluszowej fazy i chce zmniejszyc ryzyko dorzutek? zazwyczaj ketony walilem sniff, ale wtedy trudno mi sie opanowac jak widze proch xD no i jesli faza ma byc przyjemniejsza i nie tak nachalna, to wolalbym w kapsulce lyknac albo polknac krysztalek. no i nie mam ochoty znow ciagnac nosem co chwile, czlowiek juz chyba sie starzeje powoli

tolerka zerowa, aktywny tryb zycia. ale chce zeby jednak cos zostalo mi tej serotoniny, ile proponujecie zeby bylo spoko umilenie wieczoru, ale bez oczoplasu i totalnego nieogaru?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.