Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 906 / 36 / 0
Co do psychoz po 3mmc, pamiętam jak kiedyś praktycznie na noc zarzuciłem 400mg, i co najlepsze pół godziny potem wsypałem całą torebkę w której było coś ponad 600mg. :wall: Na początku wiadomo, wypierdoliło mnie euforycznie w kosmos. To co się potem działo było dosyć straszne. Widziałem duchy chodzące po pokoju, nawet z nimi rozmawiałem, zaburzenia czasu i rzeczywistości, nie wiedziałem czy śnię, która jest godzina, straszne schizy miałem że ktoś zagląda przez drzwi, wystarczyło że sobie coś wyobraziłem (np. ręce przesuwające się szybach w oknie) i to widziałem. Nie spałem prawie całą noc, na rano byłem wycieńczony i nie do życia. Nigdy nie bierzcie tak ogromnych ilości. :finger:
297 dni czystości (05.01)
  • 113 / / 0
Po raz kolejny zadam pytanie czemu wy tykacie stymulanty nie mając jakichkolwiek benzo ?! Lubicie strach czy o co tu kurwa chodzi ? :wall:
Ja pierdole zawiedziony jestem strasznie , wczoraj przyszedł czas na ćpun-evening gdyż żona wyjechała do rodzinnego miasta.
Ogarnięte 1g 3mmc , kupiłem butelke ulubionego Jim Beama i w szafce leżał jeszcze fake# , 19 x alpra 1mg , 40 x diazepam 5mg ( To ostatnie w sumie leży huj wie po co bo i tak tego nie jem )
Od długiego czasu staram się odżywiać naprawdę dobrze pod kątem regularnego ćwiczenia na siłowni i do tego ostra suplementacja i komplet wszystkich witamin.
Generalnie biorąc pod uwagę wszystkie wymienione substancje jak i godzine rozpoczęcia wieczoru ( 18:00 ) - s&s super , rano byłem na siłowni , pozałatwiałem pare spraw i wróciłem aby rozpocząć zabawe.
18:00 200mg start w klame - huja , ledwo posmyrało
18:40 200mg w drinku
19:15 jest ok ale to nie to na co czekałem miesiąc
W międzyczasie dopijam 3 drinka i w sumie bardziej czuje alkohol niż substancje
20:00 300 mg bombka - jest naprawdę GIT o to chodziło , trzyma dość długo , słucham muzyki przeglądam strony jest w huj miło , odstawiam alko
21:30 300 mg Sniff - Opór ogień , oczy krzyżują się w chińskie osiem , rozpływam się paląc szluga.
22:00 - serce napierdala jak siemasz wiktor - 0.5mg alpry na uspokojenie i buch fake#
22:20 - jest naprawdę przyjemnie
23:00 - 0.5mg alpry 100ml whiskey , czerpie przyjemność z oglądania TVN'u %-D
23:00-0:00 Drinkuje i bucham fake #
0:00 1mg alpry bo rano trzeba wstać
0:10 leże w łóżku i godziny zaśnięcia nie pamiętam
Wkurwiony jestem z tego powodu że po miesiącu na trzeźwo tolerancja w żaden sposób nie spadła nie pijąc alkoholu , nie biorąc benzo ani żadnych stymulantów ( z tydzień temu 250mg dimetylonu który w ogóle nie zadziałał nawet i poszedłem spać ) Substancja wyczerpała dla mnie swój potencjał bo walenie dawek 300mg+ dla godziny fazy mija się z celem.
  • 1049 / 10 / 0
Tolerancja na beta ketony rosnie blyskawicznie i nigdy juz nie bedzie, jak bylo kiedys ;) Im mocniejszy beta keton tym efekt tolerencji wiekszy. Na mnie mefodron w ogole juz tylko pobudzajaco dziala.
  • 48 / 2 / 0
Po kilkudniowych doświadczeniach - substancja typu kupsko :)
Pierwsza doba bez tolerki przyzwoita lecz kolejna juz byle jaka a trzecia to powiesic sie idzie tak smutno :)
Nie nadaje się do kilkudniowych posiedzeń dla misia. :)
  • 113 / / 0
Ja jestem tylko Ciekaw czy ta substancja nie powoduje zwały czy to że usypiam się benzo , wstaje na następny dzień (min 8h snu po wojażach) i jest wszystko w normie.
Tylko jak tripuje to popijam powerade'a albo inne isotoniki i na finał jak biorę 1-2 mg alpry podwójną dawke ZMA , omega 3 , 5 x rutinoscorbin.
Rano nie powiem bo jestem trochę zajebany ale ide na siłownie i wszystko wraca do normy.
  • 81 / 4 / 0
Może się nie znam ale po co robić tygodniowe ciągi (a ktoś wcześniej pisał że jeszcze dłuższe) a potem narzekać że się coś dzieje. Nie wiem na co liczycie że taka chemia nie zrobi spustoszenia w organizmie. Z resztą jak można robić takie ciągi gdy ktoś pracuje zawodowo. Ktoś twierdzi że 3mmc bardzo uzależnia. Pewnie ze uzależnia ale podobnie jak w przypadku każdego nałogu czy to alkohol czy nikotyna, kwestia nas samych czy chcę, czy nie - a dobitniej kto jest silniejszy ja czy uzależnienie.
Jak już się ktoś decyduje na użytkowanie takich substancji to z głową
  • 561 / 40 / 0
metafedron uzależnia po jedzie straszliwie po serotoninie i trochę smyra dopaminę
Jako releaser agent serotoniny daje ogromna euforie co żadne fajki/alkohole/merydzejn i inne gówno nie maja do tego startu.
Co innego neby/pentedrony/eth-caty/amfetaminy co jada po receptorach dopaminergicznym tez jest fajnie ale to inny rodzaj fazy godmode/motywacja/uczucie bycia zajebistym :cool: :cool: :cool: ale tutaj takiej euforii nie doświadczysz i dlatego ludzie chętniej wracają do używek typu 3mmc
Jeśli chodzi o branie co dzień to rzeczy co działają na receptory serotoninowe nie nadają się na ciągi bo ona szybko się wyczerpuje i pełna regeneracja zależności od diety/suplementów zajmuje około 2 tygodni :old:
Jeśli chce ktoś się bawić w mini ciąg (osoba bez tolerki ) :
1dzień : 200mg i na tym koniec później jedzenie/spanie/suplementacja
2dzien : 250-300mg oczywiste nie zapominając o znów spaniu/suplementacji
3dzien : 300-400mg i na tym poprzestać później juz zostanie samo pobudzenie a fazyy brak

Ale w moim odczuciu lepiej zarzucić raz a porządnie dawkę z 350mg na start a nastepnie wspomniana przerwa bo po co się truć i zwiększać tolerke jak efekty co raz to gorsze ?! :wall:

Co innego dopamina która regeneracja następuje prawie ze natychmiast mianowicie zjedzenie posilku bogatego w bialko /sen i na drugi dzień można znów startować :-D
  • 3899 / 242 / 13
Zalek33 pisze:
ale to inny rodzaj fazy godmode/motywacja/uczucie bycia zajebistym :cool: :cool: :cool: ale tutaj takiej euforii nie doświadczysz i dlatego ludzie chętniej wracają do używek typu 3mmc

Niekoniecznie; widzisz - nasze samopoczucie warunkuje nie tyle poziom tych neuroprzekaźników per se, ale wzajemny stosunek ich stężeń w synapsach dlatego niektórzy lepiej się czują podnosząc poziom serotoniny, inni dopaminy, jeszcze inni noradrenaliny (ze względu na wyjściowy poziom tych neur.), a najczęściej bierze się substancje nieselektywne, które mają wpływ na cały szereg 'neuroprzekaźniczych monoamin' - wtedy stosunek monoamin jest niejako wymuszany i dodatkowo wszystkie są podniesione. Niekiedy releasery monoamin także same w sobie bywają ligandami części receptorów co jeszcze bardziej urozmaica stan. Jako dowód tej tezy podaję przykłady silnie selektywnych ligandów bądź releaserów/reuptake inhibitorów dla 5HT lub D, używanych np. w medycynie jako tracery szlaków tych monoamin, a które nie mają żadnego potencjału rekreacyjnego.

Np. ja podnosząc poziom dopaminy wcale nie czuje się jakoś diametralnie lepiej (utrzymuję prolaktynę bardzo nisko, przez co naturalnie wzrasta permanentnie poziom dopaminy) - dorzucając do tego SRA lub jeszcze lepiej nieanksjogenny mimetyk 5HT (np. nbomy czy lsd/al-lad) właśnie odczuwam "GODMODE", zwłaszcza w połącznieu z małą dawką etOH, które jeszcze bardziej obniża anksjogenność psychodelika robiąc z niego w zasadzie analog serotoniny - no i brak zjazdu ;).
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 58 / / 0
Potrzebuję szybką odpowiedź na następujące pytanie: jutro chciałbym oddać krew ale dzisiaj konsumuję 3mmc i nie wiem czy powinienem oddać krew jutro czy lepiej poczekać kilka dni(ile?)?
  • 4807 / 268 / 0
pewnie tego się nie spodziewasz...

skonsumuj 3-MMC jutro jak już oddasz krew! :idea:
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.