Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1880 / 304 / 0
@LOGAN666 też lubię pewnie masz na myśli moc 5,5 mg/saszetka czyli takie super słabe? Ja bym nawet tego nie poczuł pewnie masz na myśli takie małe Velo np.
Od siebie polecam ZYN producent to Philip Morris (np. Marlboro) czuć że lepsze od Velo. Moja moc to 11mg/saszetka ew. 10.5mg/saszetka Velo ale czuję, że trochę słabe.

Uwielbiam się najarać weedem i nałożyć to na dziąsło, czuć jak uwalnia dopaminkę i to przyjemnie mrowienie. O ile z umiarem, to super używka. Właśnie będę waporyzował indicę i specjalnie do Żaby się kopsłem bo chciałem mieć to na fazę.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 46 / 13 / 0
Fuck no. Mam tolerancję na nikotynę, mam na myśli BAGZ 55,5mg/gram czyli jakieś +/- 48 miligramów na woreczek.

nikotyna najbardziej siada z alkoholem, z ziołem, jak masz predyspozycje do paranoi czy bad trip'ów, nie jest zalecana.

A po Zynach się śliny nie da przełknąć żeby nie było odruchu wymiotnego IMO, za dużo takiego słonego posmaku
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 1880 / 304 / 0
Nie próbowałem, ale już po mocniejszych typu szare Velo mam odruch wymiotny (przedawkowanie) a to ułamek mocy, którą wybierasz :d
Mam rytuał zawsze jak się naćpię w szczególności ziołem ale też np bzd, pregą- saszetka na dziąsło. To pieczenie i nikotynowa ulga daje podwójną radość.
Gorzej jak się spożywa np op/dziennie wtedy recesja dziąseł dalej nowotwór i ogólnie lipa nie ma 100% bezpiecznego przyjmowania nikotyny
  • 46 / 13 / 0
@yoshi420

Jak bierzesz słabe snussy to możesz je bezpośrednio pod język wrzucić, tylko może cię na bełta zbierać.

Spróbuj tabaki, posyp sobie od razu kilka(naście) kresek, najlepiej na szafkę nocną koło lóżka. Przygotuj coś do wyciągania (oszczędności czasu) i jak już się zrobisz to nie musisz nawet wstawać. Pieczenie w nosie to co innego niż ból na dziąsłach ale może ci się spodobać
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

• 1880 / 304 / 0
@LOGAN666 ja kupuję ZYN 11mg nikotyny/saszetka i na op napisane jest X-STRONG 4/4 kropki mocy. Te twoje to ja nie wiem %-D
  • 110 / 38 / 0
04 lutego 2025LOGAN666 pisze:
alprazolam 3/5mg pod językowo + Snuss 55'5mg/g + łyk wódy = nice chillout
Opłaca się w ogóle pod język ładować? Może poza sytuacją jak masz pełny żołądek. Zawsze słyszałem że działa identycznie, a smak ma chujowy
  • 46 / 13 / 0
Well. Szczerze najlepiej jest moim zdaniem rozgryżć i trzymać pod językiem z 10 minut przed połknięciem. Ostatnio klorozepat jak żarłem to trzymałem pod jęzorem i klepie jak skurwysyn, miało pójść 40 mg a poszło 145 bo jebało aż za dobrze (przynajmniej tak wnioskuje bo blackout wleciał xD)

• 1880 / 304 / 0
Dzisiaj zażywam szampański mix:
klonazepam + kawa + indica + nikotyna (ZYN)

To nie jest trzeźwa środa
  • 961 / 81 / 0
benzydamina + zolpidem
Ja bym nie łączył, zolpidem nieobliczalny solo, a przy połączeniu poziom nieprzewidywalności wzrasta.
  • 156 / 13 / 0
Biorę pregabaline 300mg, piracetam 3200mg, tianeptyne 75mg i cdp choline 750mg. Mam bupropion 300 i chciałbym go dorzucić, coś zmniejszyć/odstawić czy brać normalnie? Zależy mi na lepszym skupieniu i większej energii. lepiej go obierać z tej owijki do modyfikowanego uwalniania czy brać jak jest?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.