Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 33 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Sa powlekane, zle to sformulowalem. Chodzilo mi dokladnie o to, ze nie maja takiej otoczki jak "15-stki" (fioletowa ona byla, o ile dobrze pamietam). Porobilo mnie srednio, mam duza tolerke na benzo. Dormicum juz mi sie skonczylo niestety. W piatek 4 sztuki poszly, w sobote 5, a wczoraj 11 (przez caly dzien). I po dormicum. Nie jest warte branie ich solo. Raz na miesiac mozna zalatwic 20 tabletek (ale teraz kvrwa 15-stek!) i zjesc, ale najlepsze sa do mixow (a ja obecnie nic oprocz benzo nie tykam).
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
tak tak takie niebieskie w zasadzie były te tabletki z napisem roche chyba. Tolerkę na benzo też mam nienajmniejszą a tak jak mówisz dormicum jest sympatyczny do miksów i zastanawiam się czy może w szkłąch sobie nie załatwić. bo boje się że pestki mogą obecnie słabo na mnie działać. Pukałeś może mida z ampułek? ja stukałem raz ale rozrobiony z tabletek a to co innego wiadomo.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 8 / 0
ja biore 3-4 i dopiero coś czuje (po 15 mg, często nawet krusze przed połykaniem)
żeby mnie zwaliło z nóg musze wziąść z 6 tabl i zolpidem, a jak tyle biore to sięrano okazuje że wszystkie poszły
ogólnie tolerancja wzrasta bardzo szybko, dlatego tego typu leki lekarze wypisują max na 4 tyg. leczenia, w wyjątkowych przypadkach 4 miesiace, ale zawsze przed odstawieniem trzeba powoli schodzic z dawek)
więc jest to dla mnie nie opłacalny lek nasenny, chyba że ktoś lubi 15 zł płacić za dobre uśnięcie (0,015 g a! 10 tabl.)
a dożylnie jak dajecie 15 powlekane to niebieską otoczkę usunąć, bo się możecie struć!
Jak na ten moment w tolerancji na usnięcie jest niezastąpiony - wiadomo - zolpidem
  • 1154 / 33 / 0
Kubeusz, midazolamu w szkle nie bralem (znaczy sam rekreacyjnie, bo mialem 2 operacje w zyciu w znieczuleniu ogolnym, to pewnie wtedy dostalem). W ogole nie da rady go na recke dostac, tylko na uzytek szpitalny (leczenie zamkniete). Szkla klona czy rolki ciezko wyrwac, a co dopiero szkla z mida, ktorego na recke nie wydadza w zadnej aptece. Btw. Tydzien temu w piatek mialem 20x7,5mg dormicum i myslalem, ze na nastepne bede musial czekac 3-4 tygodnie. Okazalo sie, ze juz w poniedzialek bedzie bibula na 20x15mg dormicum, a na tygodniu lorafen 2,5mg :cheesy:. A jeden kumpel zjebal sprawe, bo mial wypisane 120 klonow (4 paki "dwojek") na P i zalal kawa. Przepisza mu na tygodniu, wiec luz ;-) . Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :-).
  • 974 / 17 / 0
Gargamel nie bede sie upieral bo widze ze masz spora wiedze w tym temacie, ale akurat z zalatwieniem rolek i klonow w szkle nie mam problemu, tyle ze nie dosteje ich sam od lekarza tylko klient mi kreci i mowil ze mida tez sa. mogl sie mylic i nie wziac pod uwage czy tez nie wiedziec ze stosuje sie tylko w OZ. co do lorafenu to zycze zebys lepiej go wykorzystal niz ja swoj ostatnio wykupiony hehehee
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 33 / 0
Kubeusz, juz sam nie wiem jak jest z tym midazolamem w ampulkach. Na stronie mp.pl jest napisane, ze ampulki tylko w LZ, znowu na przychodnia.pl pisza, ze jest dostepny, mianowicie: "iniekcje 1mg/ml a 10 ampulek; iniekcje 5mg/ml a 10 ampulek po 1ml; a 25 ampulek po 3 ml; tabletki 7,5mg a 30 szt.; tabletki 15mg a 10 szt., a 30 szt., a 100 szt."
Jak masz kolezke co moze zalatwic benzo w szkle to niech powie lekarzowi, zeby mu wypisal 10 ampulek po 5mg/ml. Pojdzie do apteki i zobaczy co powiedza. Sa trzy mozliwosci: wydadza jak bedzie na stanie, zamowia i bedzie na nastepny dzien, albo powiedza, ze ampy stosuje sie tylko w leczeniu zamknietym. Btw. walil ktos szkla z midazolamem? Czy z tabletek robicie jak juz? Aha, Kubeusz masz maila.

dr.Kubeusz

co do lorafenu to zycze zebys lepiej go wykorzystal niz ja swoj ostatnio wykupiony hehehee
A jak go wykorzystales? Zjadles w 2 dni pake i naodpierdalales jeszcze do tego ;-) ?
Ostatnio zmieniony 09 września 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
waliłem szkło mida z metkatem i było przepięknie
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Gargamel - raz waliłem z tabletek. Nie upieram się co do tych ampułek, bo całą swoja wiedzę opieram na tym co mówił koleś. A pytał mnie swego czasu czy nie chcę tego. Gdzieś na forum napisałem co mi się przydarzyło ostatnio. Pierwszy dzień po wykupieniu lora 2.5 mg po jakiś tam kilku piwach wrzuciłęm 2 tabl i nic nie pamiętam, powrotu do chaty, nic. Żona nie dała rady dobudzić mnie do pracy. Okazało się że potych dwóch tabsachposzedłęm o 5.15 na stację benzynową po kolejne piwa (miałem na 7.30 do roboty)

2 dni później zarzuciłęm kartona, trzymał długo jebany więc po 24 h byłem zmęczony i chciałem go przebić i iść spać. Browary (chyba z 15 przez całego tripa) nie pomagały, wrzuciłęm 3 tabl i jeszcze pamiętam że poszedłęm po wódkę 3 szczeniaczki setki, dalej prawie nic nie pamiętam ale okazało się że dorzuciłem jeszcze 2 pestki wypiłem sam pod rząd 2 dwósetki balsamu pomorskiego i bosmana zielonego (wogóle co to za połączenie 400 ml wódki i browar), wszedłem do chaty o zwaliło mnie z nóg. pospałem godz(wszystko wiem z relacji żony) wstałem zacząłem bełkotać i rzucać pustymi butelkami po pokoju,żonka nie mogła mnie uspokoić, wyszedłem na klatkę i to samo butelkami po klatce miotałem - spięcie z sąsiadami, w końcu przyjechała policja w kajdany i wlekli mnie do radiowozu. Następne co pamiętam to budzę się obsrany :cheesy: na w Miejskiej Izbie Wytrzeźwień i z kompletnym brakiem pojęcia jak do tego doszło. Aha rano dowiedziałem się od personelu tej izby paskudnej że próbowałem sprać jednego z tych dyżurny czy huj wie jak się nazywa ich stanowisko (kto był na izbie wie o jakich gości chodzi) Najlepsze jest to że jak trochę przetrzeźwiałem zarządałęm widzenia z lekarzem, powiedziałem że choruje na padake i moge dostac ataku i domagałem sie leków, dał mi najpierw 2 tabl hydro (mimo że miałem ze 3 promyki we krwi), za pół h zgłosiłem się znowu i mówię że to hunia że biorę klony i zaarazmnie wytrzęsie jak nie dostanę leku, gościu (dyżurny lekarz izby wytrzeźwień - cudzoziemiec, wyglądał na hindusa, dobrze gadał po polsku) podał mi rolkę piątke w pośladki i spytał czemu mam tak zafajdane dupsko. Trochę pomógł mi zastrzyk i resztę pobytu przespałem. Wszystko autentyczne zdarzenie z zeszłęj soboty na niedziele (17 h trzezwiałem na izbie) ogólnie karton mnóstwo alk i lorafen mnie pozamiatały. Mimo że mam pewną tolerkę na benzo to ostro przeceniłem swoje możliwości

Gargamel masz maila, pozdro
  • 1179 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
Jakbyście zestawili midę w szkle (dożylnie) z midą też dożylnie ale przyrządzoną z tabletki??? Jest jakaś istotna różnica?
Pytam Tych co próbowali i tego i tego.
pozdro
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 974 / 17 / 0
no właśnie chyba brak tu takich albo bardzo niewielu. Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że mida z tabletek iv mnie rozczarował, liczyłem na więcej przyjemności. Oczywiście nie waliłem same dormicum.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.