jak dla mnie jedna z najlepszych, idealnie nadaje się do wielu mixów, z bup, z tramp, z fent czy nawet z fetą,
jedno szkło midazolamu do takiej mieszanki sprawia ze wejście jest mocniejsze i trochę inne (zajebiste swoją drogą) a działanie środka jest bardziej intensywne i dłuższe,
może tylko ja tak mam ale midazolam w szkle to miszcz jak dla mnie
To mój pierwszy post, więc witam wszystkich ;-)
Po tym moim mixie spałam ok 7 godzin i oczywiście dziury w pamięci, ale co jak co to po paru próbach stwierdziłam, że na mnie midazolam nie działa wcale rekreacyjnie, ot taki zwykły zamulacz na sen. Szkoda, bo miałam trochę większe nadzieje z nim związane ]
Nie działają ? Benzosy człowiek zaczyna doceniać dopiero wtedy, gdy ma problemy na serio. Jedną z zalet Dormicum jest naturalny sen, można odpocząć. A nie tak jak zolpidem- leżysz zapierdolony 48h i mimo tego jesteś zmęczony...
Dodano o 22:54:
No i stało sie , tak szczerze to myslałam że bedą lepsze efekty a jak mam jeszcze siłe siedzie przy kompie nie usypiam i pisze to chyba nie jest ze mna tak żle, wiadomoże żyje hahaha , zapodałam sobie 15 mg dormicum iv i osobiscie spodziewałam sie lepszych faz a przede wszystkim przy wejściu a to nic specjalnego ale nie było az tak żle .... zawsze mogło byc gorzej :-D Wiadomo kazdy organizm reaguje na benzo inaczej. Dla mnie osobiście takie same efekty jak po połknieciu tabletki...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.