Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Diabeuu666 pisze:Odzcynnik bardzo fajny,. choć zalezy u kogo nabedziecie.
Mialem raz słaby prawie nie aktywny raz naprawde wyborny od vendora ktory ma w ofercie rozowe kryształy 4mpc ;)
od niego 4mpd działa zajebiscie. cos jak polaczenie hexa z 4cmc lub mała iloscia 3cmc tak bym to porównał
jest speed ale tez duzo serotoniny euforia i chec na sex duza wiec libido up!
dawki 150-200mg sniffem u mnie oczywiscie
polecam
Legit 4mpd pojawiło się niedawno
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Kupiłam od typka z oglaszamy24
Włączyły mi się po tym kompulsywne zachowania. Kurwa, dwie godziny siedziałam z igłą i obsesyjnie wyciskałam sobie wszystko, co mogłam wycisnąć
No ni cholery nie mogłam się oderwać. Następnego dnia wzięłam znowu i powtórka z rozrywki
Mam coś w stylu dermatillomanii, ale nigdy nie miałam takiej wkrętki po proszku.
Czym to mogło być spowodowane?
Jak wypada porównanie do nep'a?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.