Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 605 / 89 / 0
Ja bardzo lubię ten odczynnik. Do pracy przy komputerze idealny, a nawet na gadkę trochę wjeżdża. Jeden z moich ulubionych stymulantów. Mocno nie rozpierdala, przy mniejszych ilościach nawet można zasnąć, a przy większych ekhm.. wiadomo. Suficiara. Uboków mało, o wiele mniej niż po pente :D Ale pente miał swój urok.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 138 / 1 / 0
Witam nie wiedzialem gdzie umiescic pytanie wiec zadam je w watku dotyczacym samej substancji, krysztal 4mpd jest prawilny na 99% pewna substancja ale dlaczego krysztal jest mokry naskiakniety i smierdzi octem jak w miare mozliwe doprowadzic ten krysztal do ładu o ile to jeszcze mozliwe smrod octu to pol problemu chodzi o konsystencje
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 9478 / 1865 / 2
Diabeuu666 pisze:
Odzcynnik bardzo fajny,. choć zalezy u kogo nabedziecie.
Mialem raz słaby prawie nie aktywny raz naprawde wyborny od vendora ktory ma w ofercie rozowe kryształy 4mpc ;)

od niego 4mpd działa zajebiscie. cos jak polaczenie hexa z 4cmc lub mała iloscia 3cmc tak bym to porównał

jest speed ale tez duzo serotoniny euforia i chec na sex duza wiec libido up!

dawki 150-200mg sniffem u mnie oczywiscie

polecam
Do teraz w ofercie wielu sklepów krąży 4ethyl-n-ethylpentedron.
Legit 4mpd pojawiło się niedawno
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2 / 2 / 0
Nie podeszło mi totalnie.
Kupiłam od typka z oglaszamy24 %-D Wcześniej brałam od niego 4-CMC, które działało bardzo fajnie. Stwierdziłam, że spróbuję czegoś nowego i zajebiście się zawiodłam.
Włączyły mi się po tym kompulsywne zachowania. Kurwa, dwie godziny siedziałam z igłą i obsesyjnie wyciskałam sobie wszystko, co mogłam wycisnąć %-D
No ni cholery nie mogłam się oderwać. Następnego dnia wzięłam znowu i powtórka z rozrywki %-D

Mam coś w stylu dermatillomanii, ale nigdy nie miałam takiej wkrętki po proszku.
Czym to mogło być spowodowane?
  • 138 / 1 / 0
A jestes pewna ze to prawilne mpd?
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 702 / 58 / 0
Co jest qrwa. Nikt nie bada? Myślę, że to fajny materiał.

Jak wypada porównanie do nep'a?
  • 4961 / 870 / 0
Jak dla mnie to nic ciekawego. Już pisałem w wątku ale się powtórzę że to nic nie warty stim który działa jak mocna kawa, nic ciekawego sądzę że NEP jest dużo lepszy.
  • 11 / 1 / 0
Niestety zawiodłem się tą zabawką, kolor miała piekny-jakis barwnik dodany jak w Breaking Bad.. :p Sam stim i to taki, że kardio było okropne, zero euforii, czegokolwiek milusiego co w 3cmc/4cmc dobrym jeszcze znaleźć można..
  • 7 / 1 / 0
To jak to w końcu jest z tym 4-MPD? Warte to uwagi jest czy nie?
  • 11 / 1 / 0
Warte. Byle by tego nie zjeść za dużo. Jak większość opisuje, pdzyjemny euforyczny wjazd pół godziny po którym zaczynają się paranoje. Każda kolejna dorzutka to coraz mniejsza euforia i coraz większe schizy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.