Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Diabeuu666 pisze:Odzcynnik bardzo fajny,. choć zalezy u kogo nabedziecie.
Mialem raz słaby prawie nie aktywny raz naprawde wyborny od vendora ktory ma w ofercie rozowe kryształy 4mpc ;)
od niego 4mpd działa zajebiscie. cos jak polaczenie hexa z 4cmc lub mała iloscia 3cmc tak bym to porównał
jest speed ale tez duzo serotoniny euforia i chec na sex duza wiec libido up!
dawki 150-200mg sniffem u mnie oczywiscie
polecam
Legit 4mpd pojawiło się niedawno
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Kupiłam od typka z oglaszamy24
Włączyły mi się po tym kompulsywne zachowania. Kurwa, dwie godziny siedziałam z igłą i obsesyjnie wyciskałam sobie wszystko, co mogłam wycisnąć
No ni cholery nie mogłam się oderwać. Następnego dnia wzięłam znowu i powtórka z rozrywki
Mam coś w stylu dermatillomanii, ale nigdy nie miałam takiej wkrętki po proszku.
Czym to mogło być spowodowane?
Jak wypada porównanie do nep'a?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.