Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Diabeuu666 pisze:Odzcynnik bardzo fajny,. choć zalezy u kogo nabedziecie.
Mialem raz słaby prawie nie aktywny raz naprawde wyborny od vendora ktory ma w ofercie rozowe kryształy 4mpc ;)
od niego 4mpd działa zajebiscie. cos jak polaczenie hexa z 4cmc lub mała iloscia 3cmc tak bym to porównał
jest speed ale tez duzo serotoniny euforia i chec na sex duza wiec libido up!
dawki 150-200mg sniffem u mnie oczywiscie
polecam
Legit 4mpd pojawiło się niedawno
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Kupiłam od typka z oglaszamy24
Włączyły mi się po tym kompulsywne zachowania. Kurwa, dwie godziny siedziałam z igłą i obsesyjnie wyciskałam sobie wszystko, co mogłam wycisnąć
No ni cholery nie mogłam się oderwać. Następnego dnia wzięłam znowu i powtórka z rozrywki
Mam coś w stylu dermatillomanii, ale nigdy nie miałam takiej wkrętki po proszku.
Czym to mogło być spowodowane?
Jak wypada porównanie do nep'a?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.