Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
( po 2 i pół roku brania [ pierwszy rok kilka tripow w roku, następnie czesciej teraz srednio raz na tydzien/ na dwa )]
zauważłem też ciekawą zależność, że trip wygląda zupełnie inaczej jeśli podzielimy dawkę na dwie części i zarzucimy je co 45 minut każda ( trzymamy pod językiem około 15 minut) zauważłem wydłużenie peaku i większy ogar …tego typu opcje robie na imprezach lub domówkach gdy chcę tripować samemu wale od razu jedną solidną dawkę nie przekraczającą 75 mg
Manto96 pisze:R.I.P mxe <3 kurwa ile ja bym dał za 1g tego cuda
ponoć na darknetach mają :) sa vndorzy ktorzy maja duzo pozytywnych komenatrzy ( ponad 500 ponad 1000 pozytywowo) ja jeszcze czekam na lepsze wiatry ale za jakies kilka miesiecy bede zamawial na probe 3 g :)
Juz nawet pieprzyc alfe i serotogeniki
Pamietem jak kiedys kolega sypnal sobie tego 150-200mg (pomylil z mefem:D)
I nie mogl sie odnalesc przez dwa dni:D
Mnie swietnie robilo zawsze ok 80mg (dwa razy wieksza waga niz kolega:D)
A jak jeszcze wrzucilo sie DXM na podklad to nie mozna bylo sie doczekac kolejnego razu:D
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.