Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1324 / 336 / 12
Ja tam zawsze używam sprawdzonej metody. Wystarczy zadać sobie ultra ważne pytanie:
Spoiler:
Zanim to rozkminimy, partnerka powinna już dochodzić bez wtopy, że jesteś Mietek-Podnietek :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1455 / 592 / 0
Od tylu "na pieska" o wiele dluzej moge wytrzymac niz zalozmy klasyczny misjonarz . Nie wiem czy to uniwersalna rada czy subiektywne odczucie ale moze komus sie przyda .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4331 / 700 / 2117
No powiedzmy, że akurat niektóre pozycje bardziej podniecające działają lepiej, inne gorzej. W tym przypadku można nimi rotować, jak czujecie, że za dobrze, to zawsze można przejść do pozycji, w której dojść Wam ciężej. Zawsze to jakiś protip.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 19 / 5 / 0
16 listopada 2020polishman pisze:
Polecam fenibut. U mnie zaczyna działać po kilku godzinach i utrzymuje się nawet do rana.
Jaka dawka przed stosunkiem i mniej więcej po jakim czasie zaczyna działać ?
  • 425 / 50 / 0
paroksetyna jest dobrym sposobem, skutkiem ubocznym jest jednak tak potężne zwarzywienie że po miesiącu kuracji tym w celach przeciwdepresyjnych (nie pomogło) zastanawiam się czy to rzucić temu konowałowi w twarz i zapytać czy to są jakieś jaja czy wyjebać to po prostu do aptecznego śmietnika. Niemniej na przedwczesny wytrysk metoda zajebista, można walić jak na ketonach z tą różnicą że ci się nie chce xdd
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 5 / 0
Zależy na kogo , ja brałem 2,5 mies paroksetynę i u mnie nie wydłużała stosunku a tylko byłem zajebany cały czas :/
  • 4894 / 853 / 0
Ja mogę polecić citalopram, byłem na 40mg. Nie ma problemu ze wzwodem i wydłuża stosunek, jak ktoś ma problem warto spróbować.
  • 76 / 8 / 0
@Rs3mati @serotoninowy
Czy paro i cital dzialaja tez "na zadanie" czy trzeba brac jakis czas?

Idealem byloby cos:
- latwo dostepnego
- silnie dzialajacego "na zadanie"
- bez ubokow
- bonusowo: dzialanie stymulujace/euforyczne/inne
  • 4894 / 853 / 0
Chyba działają, nie mam pojęcia ale coś mi się obiło o uszy że można brać przed stosunkiem tylko zadaniowo.
  • 425 / 50 / 0
To ssri z tej listy jest tylko łatwo dostępne, imo nie warto ale kto co lubi, co do zmian "tam na dole" to u mnie zachodziły dopiero po dwóch tygodniach jak lek się porządnie rozhulał i nie dało się spać mniej niż -nascie godzin
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.