4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1709 / 11 / 0
Widziałem kilka na detoksach i moja była tak się wykończyła także się napatrzyłem.
  • 1344 / 145 / 8
działanie kota wzmocni jakaś inna substancja psychoaktywna.
DXM w dawkach mniejszych niż 100mg by nie czuć jego działania a wiedzieć że jest w organizmie, chociaż niektórzy to i 100mg fajnie poczują, DXM obniża tolerkę na wszystko.
próbował ktoś z Aviomarinem albo inną antyhistaminą?
ogólnie ciężko czymkolwiek podbić metkat.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 3523 / 51 / 0
akurat aviomarin obniża działanie metkata.Stosowałem wiele razy kiedy nie mogłem zasnąć.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 757 / 31 / 0
He, amatorzy.

Ja to walę na zmianę. Najpierw kot, potem DXM+thio (po paczce a co, tylko przez jakiś rok trzeba się zmagać z halunami po DXM ale potem już ich nie ma), znów DXM+thio i potem znów kot i tak się jedzie 5 dni a potem śpi cztery osiem ha.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3542 / 577 / 1
Czemu po kocie koda? Tak samo jak DXM, słabiej działają/ w ogóle w okresie 8h od przyjęcia kota.
Widzę, że jedziemy podobnie. Jak nie kot, to koda na odczepne.
Jak sobie radzisz z dołami i wyrzutami sumienia na kotowym zjeździe?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 82 / 11 / 0
13 grudnia 2016cbsz pisze:
działanie kota wzmocni jakaś inna substancja psychoaktywna.
DXM w dawkach mniejszych niż 100mg by nie czuć jego działania a wiedzieć że jest w organizmie, chociaż niektórzy to i 100mg fajnie poczują, DXM obniża tolerkę na wszystko.
próbował ktoś z Aviomarinem albo inną antyhistaminą?
ogólnie ciężko czymkolwiek podbić metkat.
Primo, niektórych np. mnie mnie to już 1 tabletka DXM subtelnie smyra,
a po 2-3 jest grubo.
DXM na początku działania dla sób bez tolerki będzie osłabiał działanie stymulantów, dlatego dobrze jest trochę połykać acodinów, bo tolerancja na antagonizm nikotynowy wyrabia się stosunkowo szybko. Wtedy dawki DXM nieprzekraczające 1 pletau będą wzmacniać spidy + ich działanie będzie lepsze, mniejsza liczba uboków.
Ad2. Aviomarin czy jakiekolwiek antyhistaminy działające ba H1 będą tylko i wyłącznie przeszkadzać. Nie bez powodu wszelakie hydroksyzyny, (która to się nadaje tylko jako narzędzie tortur) czy nawet lewocetyryzyna nazywa się mialem "dysforyki" :old:
  • 240 / 12 / 0
05 września 2016tur3k pisze:
lightinside pisze:
Na pewno? %-D
Na pewno, sam waliłem w kabel z selegiliną i było wykurwiście. Ważne żeby filtrować to parkinsona się nie dostanie. Ja mam ale wrodzonego więc wyjebane %-D Żarcik taki, filtrujcie zawsze i wszędzie, inaczej manganizm będzie :old:
lightinside pisze:
A czy konieczne jest jedzenie benzo aby uspokoić pikawę?
Jak dobrze zrobisz kota to dopiero na zjeździe wrzucaj benzo jak kot się rozłoży na pefkę i inne gówna, wtedy benzo jest bardzo mile widziane :)
lightinside pisze:
Może ewentualnie w coś innego się zaopatrzyć zbijającego ciśnienie? Możesz coś polecić?
Kaptopryl się nada, ogólnie alfa blokery. Pod żadnym pozorem (!!!) nie stosować beta blokerów (jak propranolol) bo będzie spore kuku i w najgorszym przypadku karetka.
Nie wiem czy to komus pomoze, ja NIESWIADOMIE dawno temu, zeby uspokoic pikawe po kocie, uzylem wlasnie propranololu. Z tego co pamietam podzialal jak trzeba, usnalem i tyle. Po tym, jak przeczytalem po dluzszym czasie ze mozna po tym zejsc to mnie zatkało, oczywiscie zrobilem to nieswiadomie. Absolutnie nie brac przykladu !!!
Uwaga! Użytkownik popjerdol222 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1182 / 43
Jest jeden lek, który o jakieś 300% podbije działanie metkata. Kurwa, zapomniałem nazwy ale wiecie o co mi chodzi. Moklobemid !!!! Tak.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1893 / 179 / 0
Sprawdzałeś?
Ja czytałem o jeszcze jednym: https://en.wikipedia.org/wiki/Iprindole
Wikipedia pisze:
Iprindole has been shown to be a potent inhibitor of the aromatic hydroxylation and/or N-dealkylation-mediated metabolism of many substances including, but not limited to octopamine, amphetamine, methamphetamine, fenfluramine, phenelzine, tranylcypromine, trimipramine, and fluoxetine, likely via inactivating cytochrome P450 enzymes. It also inhibits its own degradation.

On account of these interactions, caution should be used when combining iprindole with other drugs. As an example, when administered with amphetamine or methamphetamine, iprindole increases their brain concentrations and prolongs their half-lives by 2- to 3-fold, strongly augmenting both their physiological effects and neurotoxicity in the process.
Skoro podbija amfę to i zapewne też metkata. Ale z tego co wiem to u nas chyba się tego się nie dostanie.

Może jeszcze kabergolina, biperyden i pirybedyl, ale to tak tylko strzelam.
  • 1893 / 179 / 0
Hmm co do moklo - to może być niebezpieczne -
18 listopada 2014885 pisze:
duzo moklobemidu jadlem przy metkacie fakt faktem wzmacnia i wydluza dzialanie problemy czyt szpital mialem po 450mg + moklo do kota

przy pol tabsa 75mg nic sie nie dzieje strasznego do tego moklo ma t2 jakies 2h
No i oczywiście też piperazyny działają synergicznie w połączeniu z ketonami. Ja parę razy dorzucałem do miksu MeOPP i całkiem fajnie się to komponowało. Problem w tym że większość ciekawych piperazyn jest u nas nielegalna - może wie ktoś o jakichś nowych, legalnych, które można by z powodzeniem zmiksować?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.