4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 835 / 9 / 0
to gowno moim zdaniem uzaleznia mocniej niz feta i morfina razem wziete :scared:

przez tydzien wmawialem sobie ze ide do apteki po ostatnia paczke :nuts:

teraz jestem po dwoch dniach bez cpania i generalnie to przyjebalbym znowu :blush: jak wstaje rano z lozka to z godzine czuje sie kurwa letargicznie... no i generalnie troche z dupy jest, szczegolnie ze musze sie uczyc...

macie jakies patenty na tego skurwysyna? nie wiem, duze ilosci kofeiny? jarac zielsko az przejdzie?

ja mam jeden patent zeby nie wpadac w ciagi, na mnie przynajmniej dziala: tak 4 godziny po strzale jak zaczyna sie wkreta na wiecej wypic ze 2 browary tudziez 2 kielony i najlepiej do tego pare buchow. ochota na wycieczke do apteki mija od razu :-P
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 241 / 4 / 0
pijesz czy pukasz?
Wg mnie metkat uzależnia i to mocno, czasem może pomóc tylko wyraźne STOP ze strony życia, zwłaszcza gdy pukasz, a na typowe przetrwanie kilku nastu dziesięciu godzin od chęci pobiegnięcia do apteki mi pomagało dxm, tylko.
kodeina
  • 222 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pjaq »
No nie wiem jak to z tym uzależnieniem jest. 3 miesiące byłem w ciągu metkatowym (i.v. codziennie 1 -2 na raz). Nie zastanawiałem się zbytnio nad uzależnieniem od tego, a potem poprostu przestałem brać i mija juz ponad rok jak ot tak rzuciłem to. A browar plus mj to podstawa do metkata ;] przez 3 miesiace mój plan dnia wyglądał tak ze rano metkat popolodniu piwko dwa i buszek.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
@chomik: pukam... z tym dxm to wsumie chyba dobry pomysl

@pjaq: sam fakt ze pukales to 3 miesiace codziennie i nawet sie nie zastanawiales nad uzaleznieniem sugeruje ze cos jest na rzeczy nie? z jakiego powodu przestales?
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 222 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pjaq »
Sam fakt ze pukalem to 3 miesiace i nawet na mysl mi nie przyszlo ze takie lajcikowe cos moze uzaleznic a potem po 3 miesiacach znudzilo mi sie i przestalem to brac, swiadczy o niskim potencjale uzalezniajacym na moj organizm.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 835 / 9 / 0
jakby to mialo niski potencjal uzalezniajacy to bys tego nie pukal 3 miechy... :rolleyes:
  • 241 / 4 / 0
codziennie 3 miesiące? przeciez to samobójstwo, jak wygladaja Twoje rece ? u mnie to wygladało tak ze były dni w ktorych pukałam zeby nie skłamac co 2, 3 h a były dni kiedy szedł dxm i na metkata nie miałam ochoty kilka dni w ktych jadlam dxm potem dni w ktorych nie szamałam nic. Wszystko jest lepsze od metkatynonu iv no moze nie wszystko ale wszystko z apteki
kodeina
  • 835 / 9 / 0
chomik_morski pisze:
Wszystko jest lepsze od metkatynonu iv no moze nie wszystko ale wszystko z apteki

w sensie ze nie ma nic lepszego? %-D

jesli chodzi o lapy to jak sie umie pukac to nie jest tak zle, ja pukalem 3 tygodnie codziennie, teraz trzeci dzien nie pukam i prawie nic nie widac.
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
już drugi dzień nie pukam, w ciągu tygodnia wypukałem 12 paczek :-O smaruję heparyną i łapska zaczynają normalnie wyglądać. jeszcze z 4 dni i będę jak i.v. - dziewica.
miauuu miauu, kici kici
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
i znowu bedzie mozna przyjebać %-D jak ja sie ciesze ze moja próba kota iv skonczyla się niepowodzeniem %-D
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.