4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 122 / 8
:D:D psychodeliczne fenetylaminy jednak znacząco pogarszają inteligencję interpersonalną i rozumienie czytanego tekstu :)
  • 1098 / 6 / 0
Ja przedwczoraj lekko przedawkowakelm kota I.V.
Otoz, poszla polowa paki dozylnie i po 20 minutach skusilo mnie na kolejny strzal...
Wtloczylem, nastapily lekkie nudnosci, spore oslabienie, uczucie mdlenia, a cala twarz i cialo mialem czerwone i rozgrzane..

Przeczekalem, napilem sie bardzo zimnej wody, twarz i rece przemylem takze zimna woda i zrobilo sie lepiej.

Nie wiem czy to przedawkowanie czy moze odwodnienie spowodowane 4 dniowym ciagem.
  • 66 / 2 / 0
A może jest to spowodowane przyjęciem iv zbyt dużej dawki ubocznych syfów na raz np. benzaldehydu i tym podobnych związków?
  • 523 / 2 / 0
moor1992 pisze:
Wtloczylem, nastapily lekkie nudnosci, spore oslabienie, uczucie mdlenia, a cala twarz i cialo mialem czerwone i rozgrzane..
Ja takie objawy mam jak usmaże kota w zbyt wysokiej (czyt.pokojowej) temperaturze. Benzaldehyd.
Chociaż raczej rzadko mi się to zdarza, zwykle przykładam się do syntezy.
  • 253 / 40 / 0
Kiedyś w przeciągu 10 godzin wypiłem metkata z 5,5 paczki Sudafedu (paczka co około 2 godziny). Wszystko byłoby gitara, gdyby nie to, że spożyłem też z kumplem 0,5 litra wódki, co dało mi ostro po dupie. Ciśnienie takie, że myślałem, że łeb mi rozpierdoli, drżenie, obfite poty, ciemne plamy przed oczami, zaburzenia mowy, ogólnie nieprzyjemne uczucie, które spotęgowało się, kiedy wszedłem do ciepłego mieszkania. Siedziałem na łóżku (bo leżeć się nie dało ze względu na ciśnienie) przy otwartym oknie i okładałem się zimnymi ręcznikami a pod ręką miałem telefon, gdyby zaszła nagła potrzeba wezwania ambulansu. Przeszło po około 5 godzinach. Ogólnie nie polecam metkatu i alkoholu w dużych ilościach. Pozdro :-p
  • 6 / / 0
Po przyjęciu kota z jednej paki nie jebie mnie już do łez radości, ale pomijając ten fakt... pytanie na szybko: dlaczego po wypiciu robi mi się zimno, mimo, że serce przecież działa ponad należycie? Po drugie, skąd po 4h od wypicia pojawia się nagła wielka senność i zasypiam na 2h ciężkim snem z paroma półświadomymi przebudzeniami?
Uwaga! Użytkownik poems nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Zimne dłonie i stopy to u mnie norma. Wazokonstrykcji wina, tak myślę.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 31 / / 0
poems pisze:
Po przyjęciu kota z jednej paki nie jebie mnie już do łez radości, ale pomijając ten fakt... pytanie na szybko: dlaczego po wypiciu robi mi się zimno, mimo, że serce przecież działa ponad należycie? Po drugie, skąd po 4h od wypicia pojawia się nagła wielka senność i zasypiam na 2h ciężkim snem z paroma półświadomymi przebudzeniami?
zimno chyba od pseudoefki, po 4h masz zjazd ;]
  • 3449 / 122 / 8
Nie od pseudoefki, tylko od wazokonstrykcji powodowanej przez obie przyjęte substancje, jak słusznie ktoś wyżej zauważył.
  • 757 / 31 / 0
7 oralnie to maks do jakiego doszedlem ale zeby przedawkowac?
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...