Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Otoz, poszla polowa paki dozylnie i po 20 minutach skusilo mnie na kolejny strzal...
Wtloczylem, nastapily lekkie nudnosci, spore oslabienie, uczucie mdlenia, a cala twarz i cialo mialem czerwone i rozgrzane..
Przeczekalem, napilem sie bardzo zimnej wody, twarz i rece przemylem takze zimna woda i zrobilo sie lepiej.
Nie wiem czy to przedawkowanie czy moze odwodnienie spowodowane 4 dniowym ciagem.
moor1992 pisze:Wtloczylem, nastapily lekkie nudnosci, spore oslabienie, uczucie mdlenia, a cala twarz i cialo mialem czerwone i rozgrzane..
Chociaż raczej rzadko mi się to zdarza, zwykle przykładam się do syntezy.
poems pisze:Po przyjęciu kota z jednej paki nie jebie mnie już do łez radości, ale pomijając ten fakt... pytanie na szybko: dlaczego po wypiciu robi mi się zimno, mimo, że serce przecież działa ponad należycie? Po drugie, skąd po 4h od wypicia pojawia się nagła wielka senność i zasypiam na 2h ciężkim snem z paroma półświadomymi przebudzeniami?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.