4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1262 / 17 / 0
klejofaz wynika to z tego, że metkat jest łatwo dostępny, a każdy kocha speedballa. Najłatwiej zrobić właśnie hardballa czyli metkat + opio, o tym, że to gorsze niż inne speedbale bo mangan to zdradliwe dziadostwo które utlenia krwinki/układ nerwowy to nie ważne.
Ważne by klepało kurwa.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
Akurat osoby które poznałem i waliły obie rzeczy nie najczęściej mówiły żer na powaznie w metkat sie wjebały odkrywajac inna zalete metkata a mianowicie zbawienne i niemal likwidujące efekty odstawienia opio, i tak sięlecząc od jednegona maxa w drugi sięwkręcali a potem to już bez naczenia troche razem troche odzielnie, ale stale i oby było.
Nie wiem jak to się dzieje trochę,poznałem też kolesia, całkiem na rozgarnięty, po teatralce, gdzieśtam nibyt grywa, na pozór za cholere nie pasujacy do reszty szanownego towarzystwa tam zebranego,on wieczorem w piżamkę jedwabna wskakiwał, lubiłchłopców, pytam co brał, oczywiście opio i metkat, ale z naciskiem większynm na ten drugi, i pokazuje mi ręke zaplenmie żył czy inan cholera coś jak z Requiem dla snu i mówi że chyba od tego nadmanganianu, że czasem jak cosnie wyszło i żle przefiltroweało i taki brudny z nadmanganianem walił, co lepsze w dodatku stosując na paczkę acararu poł paki nadmaganianu tj 2,5g. Tłmaczac się że nie miał skad kogo się podpytać, kurwa nie wiem jak i skad tacy ludzie się biorą , którzy sa gotowi po zobaczeniu gdzieś czy usłysdzeniu pakowac niebueskie błoto w żyły. Selekcja naturalna może tak wyglada.
  • 1262 / 17 / 0
Nie szkoda mi takich jakoś. Tylko, że robią materiał dla takich chujowych filmów... nie mogę ćpać i żyć normalnie?
Czemu wszyscy to wmawiać muszą, jakoś mi idzie dość dobrze.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
W Czarnym Lesie w ośrodku kiedyś poznałem takiego metkatynonowca ze zajechaną równowagą od manganu...a wtedy nie wiedziałem, że to takie skutki powoduje...to jak wszedł pierwszy raz na społeczność powitalną to pomyślałem "qrwa a jego najebanego wpuścili" heh... Koleś niegłupi.. znał chyba 2, czy 3 obce języki..być może to przeczyta...jeśli jeszcze żyje..
  • 144 / / 0
Skopiuję swój post z innego tematu:
Jak byłem jakiś czas temu na detoksie, to spotkałem laskę, która też miała jakieś skutki uboczne po Kalium. Chodziła taka powyginana i zgarbiona, do tego jeszcze strasznie niewyraźnie mówiła. Przerażający widok...
  • 3523 / 51 / 0
Pan Stefan pisze:
Jak byłem jakiś czas temu na detoksie, to spotkałem laskę, która też miała jakieś skutki uboczne po Kalium. Chodziła taka powyginana i zgarbiona, do tego jeszcze strasznie niewyraźnie mówiła. Przerażający widok...
jak wyglądała sprawa filtracji u niej
  • 144 / / 0
WildMonkey, nie wiem. To było kilka lat temu, chyba 2010. Jakaś dziewczyna tylko mi mówiła, że to po kalium takie cuda się z nią działy. A z samą laską nie gadałem, bo naprawdę była mocno nieogarnięta.
  • 2428 / 90 / 0
pilleater pisze:
Piszcie, piszcie! Za 20 lat jak będę ministrem Edukacji NArodowej, wprowadzę taki przedmiot w szkołach. Powaga %-D
Przechuj %-D ale na chuja czekać aż 20lat , otwórz lepij prywatnom szkołe życia dla ćpunów %-D
Do takij szkoły to ja bym chętnie zapierdalał i jeszcze wzorowy uczeń bym był :yay: a nie tak jak tero czwarte podejście do LO zaocznie właśnie spierdoliłem %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
To tera ja opowiem Wam, jak wyglądała pewnego razu moja historia z metkatem. 2009 naszej ery, Nysa, kuchnia, ekstrahuję se dwa opakowania Antydoła, obok robi się metkat wg przepisu Jona. Laptopiusz zapodaje pięciolinię w 320 kbps jak zwykle, puszcza uporządkowany ruch elektronów kablem do głośników, które generują drżenie powietrza przyjemne dla ucha. Na ekranie pół na pół Hajp (jakże inaczej :finger: ), druga część jakiś tam kod źródłowy.

Wpada współlokator, który lubi wypalać ziele (straciłem z nim kontakt, ale nie sądzę, żeby przestał szanować zielone). Wpada do kuchni, wpada, patrzy się i od progu: "zawsze myślałem, że zajmujesz się kompami, o chemii nie wiedziałem". No to od tamtej pory się dowiedział.

"Przyjemne z pożytecznym" odrzekłem, po czym odwróciłem się by jebana higieniczna znów się nie przedarła.

----

Wchodzę do sklepu jednobranżowego. - Poproszę to takie na katar - oczywiście wcześniej małe dobry wieczór.
- O jaki preparat panu chodzi?
- No ten taki na katar, on się katar nazywa.
- Panu chodzi o Acatar zapewne.
- A katar czy coś tam na przeziębienie, no może być ten akatar.

Ha, połowa sukcesu, zapłacone, mam w rękach akodynokatar!!!11

- To poproszę jeszcze nadmanganian, dwie strzykawki 20 ( %-D + :moody: ), i coś na kaszel, może Acodin.

Kobitę zamurowało ale leków, co je żem chciał, w kielni się wylądowało.

Taka to moja historia metkata. Twój kot waliłby metkat...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 128 / 99 / 0
@Drogi tabletożerco, piękna historia! Aż się łezka w oku kręci ;-) !
U mnie było dość podobnie... Najpierw przyćpałem Acodin, czystym przypadkiem, byłem bowiem w aptece po suplementy (sporo wtedy pakowałem), a akurat w TeVałeNie mówili o takim drugu dla gimnazjalistów. I oto do okienka, tuż przede mną, podchodzi trzynastoletnia na oko dziewczynka i prosi właśnie o takie coś. Od razu włączyło mi się kojarzenie, usłyszałem w głowie panią dziennikarkę zachwalającą loty po tym środku a że odmienne stany świadomości lubię odkąd pamiętam, poprosiłem o to samo. To była jesień 2010.
Potem, czytając jak to gówno zażyć, znalazłem Hajpa. Stąd dowiedziałem się o kodeinie, którą w przeciwieństwie do DXM, pokochałem miłością prawdziwą. Thiocodin pierwszy raz dostałem właśnie zamiast Acodinu, tego drugiego bowiem w aptece akurat nie mieli. Od tamtych chwil zostałem prawdziwym ćpunem - lekomanem, który widząc lek, zastanawia się, czy może ten poklepie a jeśli tak, to jak go przyjąć aby sponiewierał najmocniej.
Jako naprawdę chory na grypę człowiek, dostałem w aptece Sudafed a dalej już poszło standardowo... Thiocodin wesoło rozmiękał w szklance wody a ja przeprowadzałem pierwszą w życiu reakcję utleniania pseudoefedryny. Za oknem rozkwitała zaś pachnąca życiem wiosna 2011...
Oto moja historia metkata. Ciągle piszę jej kolejne rozdziały i ciągle naiwnie liczę na happy end ;-) ...
Vis a vis z drzwiami
Od pokoju do planety
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...