4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
@Speedoman

a jak waliłeś?codziennie zawsze?były jakieś przerwy?piłeś czy iv?ile paczek dziennie?a jak z sercem, kondycją?inne skutki uboczne(oby nie!).
heh ja niedawno byłem w górach... przeżyłem.. tam oczywiście nie brałem ale kondycja chujowa
od dziś sie zawezmę kurwa póki nie jest (chyba) za późno, czasem sie zastanawiam czy mi serce nie stanie tak po prostu cyk.. 4-5 sekund i bach na glebę:/ dlatego kurwa dość!
szczerze to (jeżeli wytrzymam) po 2 tygodniach, miesiącu niebrania zbadałbym sobie serce,ekg,echo.. tylko nie wiem jak to zrobić, nie pójde do rodzinnego i nie powiem panie waliłem metkata pół roku i chce sprawdzić czy serduszka nie uszkodziłem...chodze po górach, może spreparować prośbe np klubu wysokogórskiego o badanie delikwenta przed wyjazdem np. w Alpy coby na duże wysokości nie pierdyknął.. no koniecznie chciałbym sie zbadać że o morfologii i enzymach nie wspomne. a Ty robiłeś/zamierzasz robić jakieś badania? pozdroi zdrowia i wytrwałości życze :D
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2009 przez akoAco, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zombie »
Ostatni ciąg trwał ok. 2 miesięcy i miał być altermatywą dla fety.
Odstawiłam ponad tydzień temu, zaświeciło słońce, a ja nie mogłam pokazać się bez bluzy z długim rękawem, nawet w domu (grzałam tylko IV).

Skutki?
Na pierwszy rzut oka widać poniszczone kanały.
Nie wiem czy to ocet, czy częstotliwość kłuć do tego doprowadziły, ale powoli zaczynam wyglądać jak heroinista i to z dość długim stażem (feta ani hel nie niszą kabli w takim tempie).
Troche schudłam, przez co po odstawieniu wróciły mi napady bulimiczne.
Ludzie stwierdzili, że odżyłam (teraz, po odstawieniu). Wcześniej wolałam zamknąć się w czterech ścianach przyjemnośći, stałam się aspołeczna i zasadniczo miałam na wszystkich wyjebane.
Ciśnienie nieznacznie wzrosło.
Bardzo słabo sypiałam, nie mogłam zasnąć przez pare godzin, a rano czułam się jak zombi.
Mineły prawie dwa tygodnie, póki co potrafie szybciej zasnąć.
Fobii, halunów i psychoz nigdy nie doświadczyłam, miewam za to dziwne, schizujące koszmary.

To chyba tyle, nie spodziewałam się takich efektów po tabletkach na katar dla 'kinderćpunów'.
Uwaga! Użytkownik Zombie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 467 / 4 / 0
metkatynon to wcale niejest lekki drag niszczy organizm i mozg jak kazdy stymulant a co myslalas ze przejdzie bez cierpienia?? najpierw rozkosz potem bol. Ech jakby nie te zjazdy i obawa o uklad moczowy/nerki pewnie dalej bym sie tym faszerowal lecz ziolo,koda i salvia sa w kilkuset % lepsze.
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 29 / 1 / 0
a co myslalas ze przejdzie bez cierpienia??
Oczywiscie, że nie. Po prostu spodziewalam się dużo słabszej mocy (porównując do ścierwa).
Uwaga! Użytkownik Zombie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Zombie pisze:
a co myslalas ze przejdzie bez cierpienia??
Oczywiscie, że nie. Po prostu spodziewalam się dużo słabszej mocy (porównując do ścierwa).
IMHO scierwo nawet w 1/10 nie umywa sie do dobrego kota ;] Przy fecie jest poprostu energia i dobry humor, podniesiona samo-ocena i leciutka euforia(ktora jednak znika calkowicie po ok. miesiacu uzywania), a metkat to euforiant, mniej speed'a, wiecej euforii, a jak skacze tolerancja to euforii i tego swoistego ''wyjebania'' na wszystko, swiat jest lepszy ;-) Ma to moc, oj ma.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 29 / 1 / 0
Przy fecie jest poprostu energia i dobry humor, podniesiona samo-ocena i leciutka euforia(ktora jednak znika calkowicie po ok. miesiacu uzywania)
W 100% sie zgadzam, byłam (jestem?) wjebana w białe i po kilku tygodniach grzania IV nie czułam już nic..
Potrzebowałam tylko kopa żeby móc funkcjonować.
Moc kota też słabnie, ale nie tak szybko.

Btw, już prawie miesiąc bez stymulantów : >
Chcę wytrzymać do wakacji i znów poczuć jakbym zaćpała pierwszy raz. Ile bym dała za porównywalne uczucie..
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
[quote="Zombie"]
Btw, już prawie miesiąc bez stymulantów ]
metkat juz nigdy nie bedzie taki sam, Ja mialem przerwe 2 lata...i....bylo bardzo dobrze, ale i tak sie troche zawiodlem :-D Bialko bralem tylko raz I.V z morfina, chcialem taki pseudo-speedball zrobic, wiec nie wiem jak to z tolerancja i zanikiem euforii przy I.V ale jak sie bylo wladowanym w stymulanty to jak zaczniesz nowy ciag, nawet za okres paru miesiecy to tolerancja skacze bardzo szybko. Szybciej niz za 1 razem, wiec obys sie nie zdziwila ;-) Uwazaj na siebie.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 2 / / 0
Tez pamiętam swoje pierwsze zabawy I.V. z speedem, z heleną , speedballem i z kotem i nie ma to jak pierwszy raz potem żaden kolejny nie jest taki jak ten pierwszy...A dziś pierwszy dzień od ok 2 tygodni mijają mi objawy ćpania kota, od kilku m-cy byłam w ciągu więc kotek prawie codziennie i tak któregoś dnia obudziłam się, zrobiłam kotka i zaczęły się poważne problemy z mówieniem ( które podejrzewam, że narastały z każdym dniem )i utrzymaniem równowagi. Możliwe że to przez nadmanganian, ale zazwyczaj odmierzałam dokładnie (na ile się da oczywiście w domowych warunkach). Czy ktoś przerabiał podobne objawy?
  • 31 / / 0
mi tez mowia ze zaczalem niewyraznie mowic, i czuje sie w sumie caly czas jak po 2 piwach. ale wale od 1,5 roku dzien w dzien konsekwentnie zwiekszajac dawki xD tzn rok temu bylo z 8-10 paczek tygodniowo. teraz pije tak 3,4 dziennie. jak sobie uswiadomilem ile samego octu wypilem przez tego huja to sie za glowe zlapalem ;D
  • 1107 / 51 / 0
1,5 roku i.v praktycznie codziennie..

Skutki hmm.. czasem ciśnienie jest żeby przyjebać i pewnie serce po piździe dostało.
Chuj na kaczych łapach
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...