Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 123 / 8
dawajrowa pisze:
Poważnie ? Bo nie wiem czy se jaja robisz czy jak :-D
Serio pisałem, każdy narkotyk to dla organizmu trucizna, której trzeba się jak najszybciej pozbyć. Im silniejszy organizm, tym skuteczniej to robi. Szczepionka osłabia organizm, wnioski wyciągnij sam
  • 89 / 2 / 0
surveilled pisze:
Metedron nie jest iMAO, to serotoninergiczny agent wyzwalający. Powoduje jednorazowy "wystrzał" serotoniny, a iMAO działają długotrwale. Po Twoich metedronowych przygodach nie ma już śladu.

Ostrożności nigdy nie za wiele, ale jeśli Twoja kuracja nie może czekać, to moim zdaniem zielone światło.
Witam, skad ta pewnosc ze to nie jest imao mozesz to poprzec argumentem przemawiajacym za tym ?
  • 6168 / 434 / 12
Obserwacja. Raz brałem go z tryptaminą, i jej działanie nie zostało przedłużone. Nie ma działania antydepresyjnego dłuższego, niż działanie euforyczne. Był mieszany z inhibitorami, takimi jak piperazyny (nie przeze mnie już, ale TR są dostępne), co oznaczałoby mocne ograniczenie obu ujść serotoniny z przestrzeni międzysynaptycznej. Powstałoby kombo iMAO+SRI+SRA - czyli taka słabsza metamfetamina. Z tego co pamiętam, nikt jednak takich obserwacji nie poczynił, przyrost euforii był zgodny z przewidywaniami.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 89 / 2 / 0
Mozna to http://pl.wikipedia.org/wiki/Klomipramina dla pewnosci pytam czy trzeba czekac tydzien czy 2 od ttego metedronu ? Pytam dla pewnosci ? Prosze o potwierdzenie niedlugo startujemy prosze wydac pozwolenie !!!
  • 3449 / 123 / 8
surveilled pisze:
Obserwacja. Raz brałem go z tryptaminą, i jej działanie nie zostało przedłużone. Nie ma działania antydepresyjnego dłuższego, niż działanie euforyczne. Był mieszany z inhibitorami, takimi jak piperazyny (nie przeze mnie już, ale TR są dostępne), co oznaczałoby mocne ograniczenie obu ujść serotoniny z przestrzeni międzysynaptycznej. Powstałoby kombo iMAO+SRI+SRA - czyli taka słabsza metamfetamina. Z tego co pamiętam, nikt jednak takich obserwacji nie poczynił, przyrost euforii był zgodny z przewidywaniami.
Nikt nie twierdzi, że jest iMAO-A, ale wysoce prawdopodobne, że jest iMAO-B
  • 89 / 2 / 0
jak to moze być IMAO-B jak to dziala na serotonine z tego wynika mega euforia wiesz o czym mowisz ?
  • 2012 / 84 / 0
tez tak uwazam, laczylem go z wieloma srodkami i wszystko dzialalo tj. powinno bez zadnego wzmocnienia. Ale tesknie za tym mete...
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3449 / 123 / 8
sony814 pisze:
jak to moze być IMAO-B jak to dziala na serotonine z tego wynika mega euforia
Że jak?
  • 6168 / 434 / 12
Nie odczulem niemal zadnego pobudzenia po przyjeciu metedronu, a wiem jak odczuwa sie zwiekszony poziom dopaminy. Watpie, by metedron byl jakimkolwiek iMAO.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 63 / / 0
Czyżby metedron R.I.P z racji braku dostępu ????
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.