Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Teraz mi się wydaje, że po tych 5 latach cena spadła i można dostać dobry towar za 70 zł, a nawet po znajomości za 50.

Widzę, że ostatnie posty są z 2017.
Więc teraz w Wielkopolsce cena za 1 gr to około 70 zł, a nawet jak masz znajomości możesz dostać za 50.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2022 przez Miki12, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalam
  • 7 / 2 / 0
okolice Żywiec od dwóch źródeł 80zl gram ,niezła jakość
  • 33 / 4 / 0
Łódź 80 zł
  • 1 / / 0
Jedynka takiego dobre i czystego to 100 pln a te bardziej gówniane i brudne jakieś to od 50-70 pln
  • 30 / 2 / 0
Nie wiem skąd wy bierzecie Pikolosa po 50 do 70zł?
w WWA gram to 2paki.
  • 7 / 2 / 0
Okolice Bielska Biała- żywiec ,Mam zaufanego dilera kroi mnie 70, zł za gieta jakość pierwsza kalsa około 95% czystości, wystarczy mi 50mg ,sniffa i Pełna moc działania.
Towar w postaci dużych brył kryształów.
Spokój że mam czysty towar żadnych "ulepszeń "
Problem mam tylko że jak biorę 5gr, nie obniża ceny tylko liczy po 70zł ,mówił że przy 10gr dopiero mogę liczyć na obniżkę.
Ale naprawdę uwielbiam Kryształ, w porównaniu do zwykłej amfy niebo a ziemia próbowałem wszystkich dragów stymulantów, alfa ,mefedron MDMA 3mmc 4cmc i mogę tak wymieniać i nic nie działa tak fantastycznie jak piko.
I najlepsze że przez czystość, musiał bym być frajerem totalnym ,brać dalej amfe za 40zł gram czystość ponoć na dzień dzisiejszy spadła poniżej 15%
Czyli 3 kreski i po zabawie na jednym gięcie.
A 1 giet Methy na 12 razy około.
  • 920 / 162 / 0
U mnie 200 -250zl za gram. Od kumpla po 130 brałem.
Dolny Śląsk.
Ceny 50 czy 70 są aż ciężkie do uwierzenia.
  • 4 / 4 / 0
czyli mam rozumieć, że jeśli kupuję meth za 60 zł za g, to wcale nie kupuję pico? (czasem przy zakupie większych ilości udaje się zejść z ceny - wychodzi od 40 do 50zl za g)
dodam, że znam kilka źródeł i ceny wszędzie takie same - wielkopolska
PS czy jest jakakolwiek opcja, żeby szybko poznać co się kupiło i co się je?
  • 917 / 235 / 0
Czy w Czewie można dostac piko?, praktycznie jest wszystko tylko pikulca brak a i dobrej amfy to niewidzialem od 2012 roku. Chłopaczki po osiedlach ganiają jakieś kryształy co tylko kardiozwały dają. amfa za 30 zeta ale trzeba gieta zarzucić, a do iv to wogóle sie nie nadaje to.
  • 81 / 35 / 0
krucho tam u Ciebie hahah
chociaż, wydaję mi się, że w odpowiednim towarzystwie idzie znaleźć cos fajnego

może popytaj jakichś na pozór kumatych, jak nie to zaopatrzyłbym się na Twoim miejscu w mieście obok czy coś, nie widze innego wyjścia
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.