Widzę, że ostatnie posty są z 2017.
Więc teraz w Wielkopolsce cena za 1 gr to około 70 zł, a nawet jak masz znajomości możesz dostać za 50.
Powód: scalam
w WWA gram to 2paki.
Towar w postaci dużych brył kryształów.
Spokój że mam czysty towar żadnych "ulepszeń "
Problem mam tylko że jak biorę 5gr, nie obniża ceny tylko liczy po 70zł ,mówił że przy 10gr dopiero mogę liczyć na obniżkę.
Ale naprawdę uwielbiam Kryształ, w porównaniu do zwykłej amfy niebo a ziemia próbowałem wszystkich dragów stymulantów, alfa ,mefedron MDMA 3mmc 4cmc i mogę tak wymieniać i nic nie działa tak fantastycznie jak piko.
I najlepsze że przez czystość, musiał bym być frajerem totalnym ,brać dalej amfe za 40zł gram czystość ponoć na dzień dzisiejszy spadła poniżej 15%
Czyli 3 kreski i po zabawie na jednym gięcie.
A 1 giet Methy na 12 razy około.
Dolny Śląsk.
Ceny 50 czy 70 są aż ciężkie do uwierzenia.
dodam, że znam kilka źródeł i ceny wszędzie takie same - wielkopolska
PS czy jest jakakolwiek opcja, żeby szybko poznać co się kupiło i co się je?
chociaż, wydaję mi się, że w odpowiednim towarzystwie idzie znaleźć cos fajnego
może popytaj jakichś na pozór kumatych, jak nie to zaopatrzyłbym się na Twoim miejscu w mieście obok czy coś, nie widze innego wyjścia
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.