- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
- 1 rok na metadonie, mieszałem z alkoholem i dopalaczaami, 3 miesiące zdychałem, no ale koronawirus, praca zdalna, zamozaparcie, niezniszczalność
- 3 lata na subutex'ie/buprenorfinie, mieszałem z czym się da, było to we Francji, nauczyłem się francuskiego.
Obecnie jestem w ciągu heroinowym i radze sobie tak:
- 4 paczki bunondolu 0.4
- paczka Clonazepamum 0.2
Chce przejścia na (ogólnie chcę zapomnieć o opiatach, no ale kasa, ambicję
- metadon w poradni
- W poradni tianeptine (coaxil, tianexal), tylko bym zostawiał pielęgniarkom dropsy i bral 3 dropsy dziennie i zostawiał bym paczkę u nich by nie mieć chęci wpierdolić 30-90 dropsów na raz
- jakieś benzo (ale jakie)?
Czy może są lepsze spososoby mieszania rożnych substancji z metadonen?
Gdy by nie to że:
- Jestem bezrobotny
- Obozy harcerskie to nie dla mnie
- Praca ciekawa
To w dupie mam tę hęrę. No ale tak chociaż radę:
PS Paradoksalnie Clonazepamum działa na mnie podniecająco, tzn nie tyle podniecająco, co dodaj e energie i silę. Może klony nie powinienem odstawiać.
Powód: Poprawiono brzmienie tematu, przeniesiono do właściwego działu
EDIT:
28 kwietnia 2020xor512 pisze:
- 4 paczki bunondolu 0.4
- paczka Clonazepamum 0.2
Ja teraz dostaje bunorfin i czasami mi brakuje i musze powiedziec ze zgiecia z niego w porownaniu do metadonu nie sa takie straszne (i tak dluzsze od tych heroinowych bo z heroiny sie IMHO wychodzi najszybciej, no ale jednak to nie to samo co to swinstwo metadon). Wiec chyba jak zwykle trawa, pozytywna muzyka + standardowyt detoks (IMHO najlepiej w domu, bo pon ch..j siedziec w szpitalu jak draznia dzwieki i sluchac jak skacza metamfetaminowe dzieciaki i napierdalaja sie pouduszkami i wrzeszcza), czyli klony czy inne relanium, tinaneptina czy tam sertrtalina czy tam amitryptylina co kto woli, jakis busporin, jakas pregabalina, jakis promazin i t.d. i t.p.
A z metadona jak wyszedlem to 3 miesiace czulem sie jak kupa zlomu. Sprobuj sobie porownac i zobaczyc dobre strony (np taka ze nie musisz wychodzic z metadonu z tylko z buprenorfiny).
A pytanie z czym mieszac metadon chyba mi odpadlo bo jednak stanowczo nie zamierzam sie w to gowno pchac, a bede nalegal zeby mi dawali suboxone. Na razie mieszalem buprenorfine z clomipramine i doksepine. Jest OK. Ale troche zbyt sedatywnie. Np zauwazylem ze jak zazyje ktores z tych trojpierscieniowych antydepresantow to wystarczy mi pare piw a jestem juz naj...ny w trzy p...dy.
Teraz chce sprobowac mieszac bunorfin z tianeptina i buspironem (moze.. tzn jak psychiatra sie zgodzi i jak bede czul ze to ma sens). Ewentualnie buspiron wywale. Albo wszystko wywale i nie bede mieszal wcale. A mieszanie opiatow z benzodiazepinami czy trojpierscieniowymi antydepresantami IMHO nie najlepszy pomysl, bo sie stajesz warzywkiem takim, spisz sobie i mulisz, tylko Cie podlewaj. Te trojpierscieniowe zajebiscie sedatytwne sa.
12 maja 2020arni123a pisze: Ja od kilku tygodni wpadłem w ciąg heroinowy i nie wiem kiedy ale zeszła ze mnie bupra(miałem dawkę 16mg/doba) i teraz mam mega doła i problem bo nie wiem jak wrócić na bupre? Może Ty mi doradzisz coś ze swoich doświadczeń? Jak coś to mogę zapytać kilka osób z czym łączą Mietka... Pzdr Arni.
To tak jak np komus nie w temacie dac 10 tramali, to go zmuli tak ze bedie siedzial i przysypial, a jak te 10 tramali dasz komus w ciagu heroinowym to w ogole nie poczuje tego.
Uwaga zbiorowa: Także, jeżeli jesteś na programie metadonowym, to dbaj o to by na nim być, a nie zostać usuniętym za zapalenie lolka.
do tego papierosy i jest dobrze.
jednak początkującym odradzam, bo jest to mało bezpieczna kombinacja i może się nieciekawie skończyć. zresztą połączenie menelskie i nie wygląda się ciekawie pod wpływem przy niskiej tolerce.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
w każdym bądź razie ciekawym doświadczeniem było otrzymanie metadonu po dosyć długim czasie, choć dawki są nieduże. prawdopodobnie włączony zostanie antydepresant, ale to jeszcze przemyślę, bo jestem raczej przeciwny.
więcej napiszę w odpowiednich wątkach, gdy dojdę do siebie. w każdym razie szpitalne obniżenie dawek metadonu pozwoli chwilowo odpocząć od silnego uzależnienia od dożylnego uzależnienia od oksykodonu.
mimo wszystko nawet niskie dawki metadonu dobrze łączą się z Clonazepamum TZF oraz wieczorną kwetiapiną, to przyjemny, sedatywny miks i pozwala nieco odetchnąć od deprechy w warunkach szpitalnych. byle szybko odstawić klona, bo nie chcę igrać z psychotropami z te grupy.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Prezydent ułaskawił przestępcę skazanego za handel narkotykami i jazdę pod wpływem
Prezydent Andrzej Duda w listopadzie ułaskawił osobę skazaną za ciężkie przestępstwo narkotykowe. Jak czytamy w uzasadnieniu, prezydent między innymi "miał na uwadze względy humanitarne - szczególnie trudną sytuację rodzinną osoby skazanej". "Rzeczpospolita" przypomina, że to nie pierwszy raz, gdy Duda zdecydował się wypuścić z więzienia osobę z takim wyrokiem.
Na niemieckich plażach morze wyrzuca na brzeg kokainę wartą miliony
Od kilku dni na plażach wzdłuż wybrzeża Morza Północnego w Niemczech i Holandii znajdowane są pakunki zawierające kokainę. Łącznie odkryto już ponad 200 kg narkotyku. W stan gotowości postawiono służby w Danii.