Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy próbował ktoś z Was brać to w ciągu? Jakieś efekty uboczne zauważyliście?
  • 1957 / 230 / 0
necrokarol pisze:
dziwne ja miałem sorcik od pojedynczego
5g poszło w nockę
ale działało bardzo podobnie do 3mmc tylko dawki były zdecydowanie większe
generalnie tu większość jest przećpana chyba :D
Ty nie jesteś przećpany wcale, 5g w jedną nockę, nie no co Ty, wcale przećpany nie jesteś :nuts:

Ludzie, dajcie info jak tam to coś klepie, czy jest dalej takie nieobliczalne, że raz kopnie, a raz nie. Bo za pierwszym razem identycznie jak trójka mnie klepło, a za drugim wcale. Gdyby klepało normalnie, to byłby to najlepszy zamiennik trójeczki.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 2 / 0
myślicie, że to dobry beta-keton na pierwszy raz? od jakiegoś czasu mnie bardzo korci, by spróbować, ale nie wyrobiłem się przed delegalizacją
  • 301 / 7 / 0
@UP
Nie bierz kurwa bieda ketonów, mówię poważnie %-D

A jak już chcesz brać to na pewno nie to. Pierdolnij Hexen od szanowanego sprzedawcy.

Tego gówna było kilka sortów. Jak próbowałem w marcu/kwietniu tego roku to coś tam było czuć ale chujnia w sumie. Później nie próbowałem, z kolei kilku użytkowników pisało o tym, .że ich porobiło solidnie.
  • 1957 / 230 / 0
Podbijam temat, żeby szczury wiedziały, co badać po delegalizacji tych zjebanych chlorów. Czekam na relacje :listen:
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 29 / 0
Wystaczy zrobic zapas chloro zabawek. Do nich dodac to i jest fajnie. Sama substancja jest mega okrojoną wersje 3mmc. E
Ale w miksie jest calkiem miło.
rchiro the best
  • 1957 / 230 / 0
Meomc jak klepnie to jak trojka, ale dlaczego czasem nie klepie ;f?
  • 4894 / 853 / 0
Mialem raz sampla 250mg, zjadlem w przeciagu 15 min chyba w 3 rzutach(sniff) bo nic nie klepalo, i tak sie skonczyla ta zabawa ze nic nie poczulem i docpalem sie pentadronem z tego co pamietam.
  • 395 / 36 / 0
Kto ma w ofercie ?
  • 1957 / 230 / 0
tak
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.