4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1890 / 423 / 4
@humbleskillful

jeśli:
dostaniesz mefedron który zwą 4MMC to ten związek będzie działał, jak mefedron, który zwą 4MMC!

inna sprawa się ma co do czystości i kopania, jeśli dorwiesz odpowiednio czysty związek są duże szanse, że przy odpowiedniej dawce
oraz biorąc poprawkę na:
- Twoje życie
- jak się prowadzisz,
- wiek,
- zaoranie receptorów
- oraz co ważne tolerke
bo tam nie wiem co smyrasz na codzien/raz na jakiś czas...

wtedy mefedron zwany 4MMC smyrnie Cię ...odpowiednio do zmiennych wymienionych powyżej.

a uwierz mi na rynku są tematy w BDB jakości. pozdrawiam ];-]
DXM
  • 3 / / 0
Elo, nie wiem czy odpowiedni temat ale zaniepokoil mnie jeden objaw, ktory u siebie zaobserwowalem. Otoz pare razy juz zdarzylo mi sie, ze po dorzutce bladly mi palce u rak. Wyczytalem ze moze to byc spowodowane problemami z krazeniem, co juz wiedzialem i chcialem jedynie sie dowiedziec czy takie objawy juz mozna uznac jako "krytyczne" i trzeba w takim wypadku zaczac reagowac, czy to normalna reakcja organizmu, pozdrawiam.
  • 5067 / 867 / 0
Wazokonstrykcja . Naczynia się zwezają.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 64 / 1 / 0
@bentedron a to jest akurat normalne w przypadku chyba każdego stymulantu.

@ledzeppelin2 jak można temu przeciwdziałać?
  • 3 / / 0
Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedna sprawa - miał ktoś z was po diamenciku (w większych ilościach) uczucie duszności? Zmagam się z czymś takim tonę czasu i od zawsze myślę, że to jedynie siedzi mi w głowie, ale chciałbym w razie czego wiedzieć też, czy jednak to nie jest tylko wkręt mojej wyobraźni, pozdrawiam.
  • 770 / 176 / 0
Zaraz sie zapytasz czy nas nos też boli po wciągnięciu. Tak, przy zbyt dużych dawkach może się tak zdarzyć. I obawiam się że to co jesz to nie jest mefedron...
No i uważaj na psyche, no widze, że masz skłonności do nerwicy.
  • 1 / / 0
01 maja 2025bentedron pisze:
Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedna sprawa - miał ktoś z was po diamenciku (w większych ilościach) uczucie duszności? Zmagam się z czymś takim tonę czasu i od zawsze myślę, że to jedynie siedzi mi w głowie, ale chciałbym w razie czego wiedzieć też, czy jednak to nie jest tylko wkręt mojej wyobraźni, pozdrawiam.
To co jesz to prawdopodobnie 3cmc xd
  • 9310 / 1809 / 2
01 maja 2025bentedron pisze:
Wygląda mi to na jakieś kłopoty z nerwicą.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 64 / 1 / 0
@bentedron myślę że to nie siedzi w głowie tylko coś jest z ciśnieniem/sercem. Podobnie ja mam po kofeinie z suplementów ale to w kosmicznych dawkach typu 1200mg. Takie suplementy też nie są ważone jak leki no to wiadomo że może być te 20mg mniej lub więcej. Tak przynajmniej wiem z kanału okiem chemika z youtube.
  • 770 / 176 / 0
@Humbleskillful

Tak, Twoje domysły są na pewno prawdziwe skoro bierzesz ponad OZGROZO! 1g kofeiny. Zapewne by się naćpać, bo w jakim innym celu?

To może być nerwica lub skłonność do niej. Jednak przy zbyt dużej dawce też mogą się takie rzeczy wydarzyć.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.