4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / 1 / 0
co sadziecie o miesiecznej przerwie po 7 miesicznym bramiuco tygodniowym gdzie w gre wchodzily wieksze ilosci i zdazaly sie ciagi max 3-4 dni? czy jest szansa zeby po takiej przerwie organizm w jakims stopniu sie zregenerowal?
  • 4 / 2 / 0
03 lutego 2023Chenzen pisze:
Tak acetonem
A ten zapach? Część kryształków pozostała czysta, ale ma taki octowy zapach. Je też muszę wyczyścić?
Musi być aceton czy może być etanol 99% (skażony)?
  • 81 / 35 / 0
@ctrlshiftc
skrusz i wpierdol wszystko co miałeś w pakiecie, pewności nie mam, ale użyłbym acetonu
będziesz potrzebował jeszcze filtru do kawy, na forum masz sporo wyjaśnień jak to wykonać krok po kroku

powtórz cały proces ze 3 razy, więcej potrącisz- co prawda nie jest to doszczędnie doczyszczenie, ale metabolity znikną, zapach również
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2023 przez bigfkinglizzy, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Witam. Mam trochę mefy która starcila kolor a w zasadzie zyskała beżowy. Rozkruszyła się. I teraz moje pytanie jak sądzicie . Ponieważ mefodron jest rozpuszczalny w alkoholu metylowym czy w warunkach domowych jest możliwość rozpuszczenia i ponownego wykrystalizowania tego z otrzymanego roztworu. ( nie mam na myśli grma czy dwóch mówię o ponad 100 ) .

[ external image ] Można jakoś załączyć fotki ?Chętnie pokażę kolegom co dokładnie się wydarzyło a co pozostało w miarę dobrym stanie .

Scalono- {czajnikof}
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 81 / 3 / 0
To po 1 wrzuć do acetonu lub octan etylu Aby ten żółty syf usunąć i przefiltruj na zestawie filtrującym na YT wpis sobie system wober przez taki zestaw możesz oczyścić potem można z krystalizować ale co za tym idzie tracisz na wadze i teraz zależy jaki syf tam jest w środku piryzyna resztki metyloaminy napewno.
Wiec minimum 10% stracisz a może nawet i dużo więcej i otrzymujesz to co na zdjęciu.
Metod krystalizacji jest dużo poszukaj w necie napewno znajdziesz taka jaka ci będzie pasować .
  • 2 / / 0
Dzięki tak zrobię. Trapi mnie jeszcze jedno ponieważ początkowo był biały/ przezroczysty i jedyne na co mógł być wystawiony to działanie powietrza. A więc reakcja musiała nastąpić na skutek wody zawartej w powoetrzu. Czy samo w sobie reagowało ponieważ było w zbyt dużej ilości. . Początkowo było 05.kg w woreczku strunowym.
  • 81 / 3 / 0
Możliwe że był mokry są. w sobie i poprostu wyparowało resztę rozpuszczalnika i cały syf wyszedł na zewnątrz proszek powinien być jak piasek.
  • 81 / 3 / 0
W taki sposób sobie oczyszczasz
  • 48 / 12 / 0
29 stycznia 2023Caro875875 pisze:
500mg do kulfona i bombka 500mg co o tym myślicie?
scalono - ds
Co ogólnie myślicie nad mixem metamfetamina+mefedron?
Ogólnie zależy mi jak i mojej dziewczynie na bardzo wysokim podnieceniu do seksu:D
Lubimy od czasu do czasu siebie przyfurać.
Czy macie jakieś inne pomysły na bardzo wysoką podnietę
Brawo kurwa! Rok góra dwa i was nie ma.
Na trzeźwo się nie już poruchacie...
A ćpanie już na was po tych dwóch latach przestanie działać.
Jedyna obecna opcja - to roczny odwyk.
Elo
  • 24 / 5 / 0
2 strony temu pisałem o nowym rodzaju rzekomej mefy, który można zaobserwować na kilku marketach u topowych sprzedawców, w tym cebula - zamiast igieł delikatnie żółtawe duże bryły, które po zostawieniu na powietrzu utleniają (?) się na śnieżno biały, odblaskowy kolor. Prawie że bezwonne i totalnie suche

Przetestowałem i do teraz zbieram koparę z podłogi %-D euforia wywala z butów, oral przy dawkach 0.2-0.3 powodował oczopląs i totalne rozpłynięcie u osoby bez tolery. Stymulacja znikoma, wolało się leżeć, gadać i rozpływać się, ale nawet po 5h od ostatniej dawki duże kłopoty z zasypianiem. Dla nosa ekstremalnie łagodny, brak przeoranej śluzówki czy kolorowych glutów dzień po.

Generalnie powiedziałbym że jest to mef najwyższej klasy, ale nurtują mnie te problemy z zasypianiem, których nie uświadczyłem przy innych sortach które teraz latają po marketach. Myślałem też że jest to może jakiś analog MDMA, ale zjazdów ani innych historii nie uświadczyłem, czysta ketonowa jazda. Ma ktoś pomysł co to za diabeł? xD
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.