4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
O*Men pisze:
Teraz to juz nie ma prawdziwych narkamanów,kto pamieta czasy smazenia 'ixi' na patelce,to protoplasci 'ixtasi' chyba byli błeh.. :-D
Swoja droga wie kto moze co tam w tym 'IXI' takiego tam ciekawego siedziało?
Ale przecież ten cały IXI to był wkręt żeby wyśmiać redaktorzynę jakiegoś.
  • 481 / 4 / 0
nie wiem,ogladałem jakis dokumentalny daaaaawno temu w tv i taki cpuk z tyamtych lat demonstrowal ta he wapoproszkosmazacje 8-(
Sluchajcie patelnia była taka wielka cyganska z 7 osob na chacie chyba w tym laski. Wygladało na jakies mieszkanie w bloku a ten siup na ta patelenke pol pudelka i pamietam ze podgrzewal to na gazie i ze sie potem dymiło ale od najwazniejszego momentu mam popierdolone w pamieci bo gdzies wyszedłem na chwile czy cos.. nie wiem

Moze ktos wie o co kaman?

Smazylem zabolu mefiego bidule,w postaci soli czyli slynny 'rice' a moze to siarczan jest :huh: w kazdym razie lipa. Czysty podobno cos pieknego,'glowny' wie wiecej jak zawsze zreszta i mu strasznie zazdrzszczam bo mi cos tam uszczknol z badan opowiesc i sie mi podobalo.
Ja teraz sie mecze znowu z MDPV zle to pale jakos chyba bo pali sie to nietypowo ale te cpaki z innych krajow to jak czytam to sa chyba same cioty bo zadnych konkretow :#: Wiem ze sie robi chyba cos a la 'crak' sypiac troche na folie aluminiowa na to tycke sody oczyszczonej i kropelke wody i podgrzewamy i podobno ma wyjebac w takiej reakcji ale i tak w to nie wierze. Wlasnie jade załatwic cos i sode kupie bo nie mam. A ktos moze wie jak to palic? Ja podgrzewam powoli na aluminium wiem ze nie morze wrzec tylko sie podgotowywac ale to strasznie trudne tak temperature utrzymac i sie spala najczesciej i chuj. Podobno faje wodne sie nadaja ale tez nie wiem czy takie jak od naszych czy to inne musi byc cholerstwo ale cos czuje i to takCOS CZUje ten nowy sort a tylko paliłem. Musze to przebadac do konca :gun: %-D :yay:
sory administratory za lekki offtop
Pseplasam :scared:
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2010 przez O*Men, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 9 / 0
W poniedziałek przyjdzie 3g :yay: :yay:
Czas sobie przypomnieć działanie i zarwać noc %-D %-D
Mam nadzieję że 2C-E nie zmniejszy działania mefedronu.
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2010 przez nautilus, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 353 / 1 / 0
dawki rzedu 130-150mg oral (i np. dosniffowanie na zejsciu 70-80mg) najczesciej wyjebuja juz zrenice?
czy to bardzo osobnicza kwestia raczej?
  • 282 / 9 / 0
Według mnie to raczej bardzo indywidualna cecha.
Nieraz po 100mg sniffem miałem wyjebane źrenice, a kiedy indziej po 200mg lekko powiększone tylko.
Oral 150mg to według mnie za słabo lepiej już sniffa zrobić i poczuć tego pierwszego najlepszego kopa.
  • 60 / 2 / 0
Kolega wczoraj jeszcze srał na czarno tak nam mówił a dzisiaj mówi że czuje sie jak nowo narodzony. Nie bolą już go nerki, sika na normalny kolor sra też już normalnie zaczął więcej ogólnie sikać. Niestety jeden z naszych kolegów wyjechał i nie mamy dostępu do mefedronu. Dzisiaj miałem mieć fresha ale postanowiliśmy z innym kolegą zjeść sobie troche Thiocodinu... ale to są opiaty wiec nie bd pisał bo nie ten dział. Poleciłem temu koledze z nerkami nie solić, pić napary z pokrzywy i skrzypu no i witamine C w googlach znalazłem że takimi sposobami dba sie o nerki. Boje sie o niego troche ale idziemy w środe znowu walić w nochy ale nie czysty mef tylko koko cherry ze smarta, mam nadzieje że nic mu sie nie stanie ale jak i tak z nim nie pójdziemy to sam se walnie w nocha a to już wole iść z nim i jak by co mu pomóc. Dziwią mnie wasze dawki, ponieważ czytałem że ktoś chciał doustnie 150mg brać, ktoś mu poradził to zrobić donosowo, ale dla mnie to by było mało ja musze mieć zawsze donosowo 250mg mefka. Raz w życiu sniffnąłem 500mg i to był hardcore nie mogłem sie opanować początkowo myślałem że odpływam a potem wgl brak opanowania tak mnie nosiło. Jeszcze raz pytanie czy ktoś w trakcie działania mefedronu sikał na ZIELONO?? taki jasny zieleń. I ktoś inny pisał że w trakcie działania mu nerki nie pracują bo pije i nie sika wgl to możliwe??
  • 809 / 15 / 0
dla mnie oral to strata towaru straszna

co do IXI - urban legend, tak jak usmażone dziecko i coca-cola IV
  • 1 / / 0
Dla mnie to jest super, tyle ze bez samokontroli to bida będzie...
Zejścia jak dla mnie wcale. Troszkę nieprzyjemny ten aromat który się utrzymuje dobę po na całym ciele.
Euforia lepsza od koksu. I strasznie wykręca twarz przy nosku.
  • 46 / / 0
Mam pytanie dotyczące wcierania mefy w dziąsła,ponieważ nigdy tego nie robiłem i prosił bym o udzielenie pomocy ;] gdzie,jak,co itp.I czy wszystkie inne specyfiki się wciera tak samo czy kazdy inaczej ?

Z góry dzięki i PoZdRaWiAm :-D
  • 1169 / 16 / 0
najlepiej klepie jak sobie wetrzesz w odbyt
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.