4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 215 / 37
Nieprzeczytany post autor: wildwolf »
Chwileczkę - przerwał jej Puchatek podnosząc łapkę do góry. - Co mamy zrobić dla tego czegoś, coś powiedziała? Bo właśnie kichnęłaś w tej chwili, kiedy chciałaś to słowo wymówić.
- Mylisz się. Nie kichnęłam.
- Kichnęłaś, sowo!
- Przepraszam cię, Puchatku, nie kichnęłam. Niepodobna kichnąć nie wiedząc o tym.
- Tak, ale nie można usłyszeć kichnięcia bez tego, żeby ktoś nie kichnął
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 1098 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Bo pomyslalem, ze jak zbanuja mefa to dobrze byloby poinformowac fanow RC co warto testowac, a co nie. Niektorzy tez sa z UK tutaj na forum i pewnie zainteresuje ich ten specyfik. Zakladac temat osobny o S.C.D to glupota, bo jest narazie niedostepny w Polsce i nikt by nie pisal i tak i tak. Taki malutki offtop, jak Ci bardzo przeszkadza to usun post, zrozumie to.

Pozdro
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Widze »
Pewnie już było w tym temacie, ale przegrzebałem troche i nie znalazłem a 160 stron mi sie nie chce przeglądać. Czy na /cut dostane towar rzeczywiście 99,9% czysty i ogólnie taki jak trzeba? Przyswajał ktoś to?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Widze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
@bzium
Daj znać jak już przetestujesz. Jeśli faktycznie tamta dawka cię nie ruszyła, to ją podwój. Nie czytałem 3-4 stron nowych wiadomości, więc nie wiem co tam inni pisali. Jedni mylili podanie oralne z podaniem donosowym, drudzy ze swoimi paranojami/widzimisiami. Wiem jedno: jeśli próbowałaś konkretnej dawki i działało jak działało to po prostu powiększ dawkę, ale według swojego rozumu. Tylko z tego samego sortu. Przy oralnym spożyciu dochodzi jeszcze kwestia co się wcześniej zjadło - warto to wziąć pod uwagę.

A dla tolerancyjnych polecam zarzucić przed mefem pFPP (~30mg) - naprawdę działa zbawiennie na jakość. Od 2-3 tygodni lubuję się w mefie częściej niż zalecano ;) Działanie sprowadzało się tylko do lekkiej stymulacji i uzależnienia. Dzień odpoczynku od jakichkolwiek używek. Dziś piwa, wódka, ~35mg pFPP w nos oraz mef zrobiły to co powinny. Nie ma tej euforii co na początku, bo ona nie wróci (tzn. pewnie wróci po naprawdę długiej przerwie). Ale jest nad wyraz ciekawie pod względem samopoczucia i długości tegoż uczucia (przy małej dawce mefa). Dobre dla... desperados :)
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Topozz »
Orientuje się ktoś czy można połączyć ketonal w ilości 2x dziennie po 100mg, forte przeciwbólowo, do tego mef 500mg podzielone na 125 mg zażywane w odstępie 2-3h?
...bolą mnie plecy biorę tramal i poprawiam buchem...
  • 104 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arakon »
Wątroba dostanie po zębach od takiego miksu.
Let a man walk alone, let him commit no sin, with few wishes, like an elephant in the forest.
  • 627 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pillmann »
unrealism pisze:
Od 2-3 tygodni lubuję się w mefie częściej niż zalecano ;) Działanie sprowadzało się tylko do lekkiej stymulacji i uzależnienia. Dzień odpoczynku od jakichkolwiek używek.
Przecież mefedronu nie zalecano, to nie używka tylko nawóz/sól do kąpieli ;)
Topozz pisze:
Orientuje się ktoś czy można połączyć ketonal w ilości 2x dziennie po 100mg, forte przeciwbólowo, do tego mef 500mg podzielone na 125 mg zażywane w odstępie 2-3h?
Moja dziewczyna brała z ketonalem - nie widzę przeciwwskazań. Nie ma wpływu na bombę. Serducho zachowuje się tak samo, łeb myśli tak samo. Więc jak już jebiesz mefa to śmiało z keciem można.
arakon pisze:
Wątroba dostanie po zębach od takiego miksu.
to na pewno. od każdego z osobna też. ale od kiedy mefownicy. fetowcy, heromordy, metaćpacze czy inni aptekarze przejmują się wątrobą? nawet jak tak to i tak ćpają ;d
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 119 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: trass »
Jestem ciekaw jaki wpływ ma mefedron na materiał genetyczny...
Uwaga! Użytkownik trass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
@pillman mefa z ketonalem ? człowieku nie pierdol ludziom takich farmazonów,w łeb się jebnij zamiast pisać takie bzdury,chcesz żeby ktoś sobie zrobił krzywde przez ciebie ?
  • 989 / 35 / 0
Ja nakurwiam ostatnio mefa z diklofenakiem/ibuprofenem/paracetamolem i nic złego mi się nie dzieje.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.