Nananana pisze:W moim przypadku szczękościsk jest dosyć mocny. Więc na następny dzień zęby bolą strasznie. Chociaż w porównaniu do DOC'a od którego ukruszył mi się ząb, nie jest źle.
- Zaburzenia czucia, nadwrażliwość na zimno i gorąco
- Bruksizm; co z nim związane ścieranie szkliwa i erozję
- Kruszenie zębów, pękanie w pół , odpadanie kawałkami (pozornie zdrowych zębów)
- Nerwobóle całych łuków zębowych .
- Obgryzione wewnętrzne ścianki policzków i usta.
Po 9 miesiacach jedzenia mefedronu , wiadomo czasami były kilkodniowe przerwy, ale po zaprzestaniu i perspektywie 3 lat , 4 zeby skruszone , do wyrwania, 4 kanałówki z powodu nadkruszeń i przyzębicy.
Higiena standard : 2x dziennie + płyn
Na dentyste wydałem okropnie dużo, jestem w trakcie wstawiania implantu górnej 6 - 2000 z kieszeni, a czekają mnie jeszcze 3-4 takie przygody.
A tak ogólnie to : mefedron samo zdrowie ;)
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"
W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.
Szczury plądrują policyjne magazyny z zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami
Policyjne magazyny dowodowe w Houston w Teksasie stały się miejscem niecodziennego problemu. Jak donosi lokalna prasa, szczury „uzależnione od marihuany” niszczą zapasy dowodów, konsumując przechowywane tam rośliny konopi.
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki
Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.