Nananana pisze:W moim przypadku szczękościsk jest dosyć mocny. Więc na następny dzień zęby bolą strasznie. Chociaż w porównaniu do DOC'a od którego ukruszył mi się ząb, nie jest źle.
- Zaburzenia czucia, nadwrażliwość na zimno i gorąco
- Bruksizm; co z nim związane ścieranie szkliwa i erozję
- Kruszenie zębów, pękanie w pół , odpadanie kawałkami (pozornie zdrowych zębów)
- Nerwobóle całych łuków zębowych .
- Obgryzione wewnętrzne ścianki policzków i usta.
Po 9 miesiacach jedzenia mefedronu , wiadomo czasami były kilkodniowe przerwy, ale po zaprzestaniu i perspektywie 3 lat , 4 zeby skruszone , do wyrwania, 4 kanałówki z powodu nadkruszeń i przyzębicy.
Higiena standard : 2x dziennie + płyn
Na dentyste wydałem okropnie dużo, jestem w trakcie wstawiania implantu górnej 6 - 2000 z kieszeni, a czekają mnie jeszcze 3-4 takie przygody.
A tak ogólnie to : mefedron samo zdrowie ;)
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę
Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.
Pierwszy krok do legalizacji marihuany? Posłowie koalicji powołali zespół w Sejmie
Ryszard Petru i Klaudia Jachira pokierują specjalnym zespołem, który zajmie się depenalizacją posiadania niewielkich ilości konopi – dowiedziała się „Rzeczpospolita”. O swoich planach informują póki co oszczędnie.
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.