4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Zgadza sie we Wrocławiu kryształ 70 zł jakość idealna ,po za Wrocławiem można dostać proszek cena identyczna jakość porównywalna .
Boże spraw żeby mi się chciało ,tak jak mi się nie chce
  • 1 / / 0
Na Śląsku jest za to tego pełno i wszędzie... eh wszyscy na tym lecą
  • 11 / / 0
U mnie w okolicach Wrocławia, widziałem,że goście kupowali to, twierdząc,że mają koks. Pozniej doszły mnie słuchy,że chodzi 300mg po 30zł. Znajomy spytał jednego 'grubego' człowieka, czy nie były w stanie nam ze 3g załatwić, on odpowiedział,że 3 to nam może załatwić ale kilo..bo sie na bawi w małe ilości bla bla. Więc u mnie to ciekawie nie wyglada, jest post mefedronowy...
  • 110 / 1 / 0
Ej 90 zł za 100% mefedron z czech to dobra cena ? bo moge miec troche tego i bym sobie pogonił bo wiem ,że na czyściocha jest popyt :D
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
drogo w chuj
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
czytam ,że chodzi do 100pln to 90 za 100% czysty nie merdany z jakims szitem to dobra opcja
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
Ceny w hurcie było omawiane 5g 300zł(60zł/g)[1]. Ty zapewne kupujesz jeszcze więcej niż 5g. Jeśli do 90PLN/g doliczysz swoją prowizję ok.15-20g to przekroczysz cenę 100PLN/g. Widzisz, aby ktoś kupował za taką cenę?

Przypisy
  1. http://talk.hyperreal.info/dost-pno-cen ... ml#p926189
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
czysty kupisz za 60-70 zł/gram w detalu. Większa ilość zdecydowanie taniej
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Nie zrozumieliśmy się Panowie :) Ja będe miał po cenie hm już licze 25pln za g spory zapas i chętnie bym się podzielil :)
Dlatego pytam czy za laboratoryjne 1g powiedzmy 80-90 to dobra cena :)
  • 2814 / 14 / 0
W takim razie...Nie potrafisz przeczytać tematu?

Użytkownicy, może zakaz pytania czy cena jest ok? Jest dość informacji w temacie...
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.