4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 5 / 0
Hej. Czy w 2025 roku w PL można jeszcze trafić na 4, czy już tylko chlor?
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 9375 / 1824 / 2
Co kilka stron to samo.
- da się dostać dobry mefedron ?
- da się ale to kosztuje i trzeba się dobrze zakręcić
- a to u mnie się nie da to kupie se losowy kryształ.

Swoją drogą zabawne jest to, że ludzie chcą mefedronu a kupują klefedron.
Parodia.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 56 / 5 / 0
Ludzie chyba nawet nie wiedzą co kupują, biorą co jest jak łapią ciśnienie.
Ja wypadłem z obiegu na parę lat, dlatego pytam jak wygląda rynek.
  • 1655 / 558 / 0
Spotkasz mnóstwo "dilerów", którzy nie wiedzą co sprzedają i większość powie "mefka" czy inne słowa, a to będzie 3-CMC albo coś gorszego. Ogólnie unikaj małolatów, wypytaj chłopa wcześniej, żeby sprawdzić, czy cokolwiek ma pojęcia, a najlepiej to dojdź przez czyjeś polecenie, nie sprawdzając samemu.
  • 201 / 67 / 2
dla ludzi ważne jest żeby "klepało" i było w krysztale. poważnie wątpić mogę że mefedron na ulicy sprzedawany jest. 3-CMC to jeszcze nie tak źle. z doświadczenia wiem, że ludzie wezmą to co będzie w krysztale i będzie jakkolwiek "kopać". rynek wygląda aktualnie tak, że co jest w krysztale i ma działanie "ketonowe" (o ile tak to moge nazwać) to ludzie to tak czy siak wezmą. 80% osób którzy kupują z ulicy "mefedron" nie wie nawet jak wygląda prawdziwy mefedron.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 1899 / 429 / 4
@Devixo - a jak wg. Ciebie wygląda prawdziwy mefedron?
DXM
  • 56 / 5 / 0
Ja na grubo leciałem w 2009-2010. Za takim tematem najbardziej tęskno. Potem 2012-2015 nawet lubiłem 3mmc. Był efekt zajebania mefowego i nieogaru. Potem jak wszedł chlor i inne to poszedłem na terapię i wypadłem z obiegu. Przez ostatnie 10 lat to dosłownie parę razy, ale chlor mi nie daje tego czego szukam. Zastanawiam się czy 3/4 mmc jeszcze kiedyś będzie mi dane.
  • 9375 / 1824 / 2
09 stycznia 2025Billy66 pisze:
Ludzie chyba nawet nie wiedzą co kupują, biorą co jest jak łapią ciśnienie.
Ja wypadłem z obiegu na parę lat, dlatego pytam jak wygląda rynek.
Da się ale to jak zawsze loteria.
10 stycznia 2025Devixo pisze:
80% osób którzy kupują z ulicy "mefedron" nie wie nawet jak wygląda prawdziwy mefedron.
Nie ma znaczenia jak wygląda substancja. Kilka lat temu bdb mefedron był w pudrze i ludzie kupowali. Od jakiegoś czasu jest też mefedron on-line ale to dyskusja do działu sprzedawcy +.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / 1 / 0
o tak, rozpoznawanie substancji po jej wygladzie, gdzie glupie krysztaly 2f-dck moga wygladac jak 4mmc czy inne chlory xD
  • 56 / 5 / 0
Po tylu latach to w ogóle się nie orientuję w nowościach. Ostatnie przygody kończą się na cmc. Słyszałem też o 2mmc, ale nie wiem jak to się ma do 3/4.
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.