co do rozjebania dzień po - kataru, bólu zatok, ogólnego zmęczenia na mnie najlepiej działa... sport. następnego dnia wieczorem, już dobre kilkanaście godzin po ostatniej dawce idę na tenisa, pocę się okropnie, ale po wszystkim czuje się jak nowo narodzony. a jak się użalam nad sobą i leżę w łóżku, to stan rozjebania może trwać i trwać.
pytanie - czy wiadomo jak mef wpływa na wątrobe? czy powinienm brać jakieś preparaty regenerujące?
Teraz kaszlę jak pojebany, wyplułem kilka śmierdzących kupą kamieni migdałkowych i głos mam zachrypnięty jak alkoholik z 20-letnim stażem + stan przypominający początek przeziębienia. Zajebiście
Nananana pisze:Ja w tym roku przez mefedron miałem zapalenie tchawicy, zapalenie gardła, anginę i 2 razy zakażenie jamy ustnej. Co oznacza że po każdym spożywaniu mefedronu występuje u mnie choróbsko. Mimo że już wcześniej znałem tą zależność, wciąż łudziłem się że tym razem nie zachoruję, nie ma bata, już tego nigdy nie kupię :kotz:
2 dni, czyli nie był to żaden wyczyn... i dopiero dziś czuje się lepiej...
Ogólnie po chwili konsternacji, doszłam do wniosku, że podobne objawy miałam po fecie, ale o wiele mniejsze.
- zawsze tak dzień po zabawie z mefem wyskakują mi takie dwie-trzy malutkie krostki na języku. Miał ktoś tak? O.o
ambiwalencja pisze: - zawsze tak dzień po zabawie z mefem wyskakują mi takie dwie-trzy malutkie krostki na języku. Miał ktoś tak? O.o
Generalnie mialem juz doczynienia z roznymi efektami po mefie: afty, zajady, pekajaca skora, bole w stawach, spuchniete wargi nie mowiac o wiecznym przeziebieniu. Wszystko to mozna zminimalizowac, albo zlikwidowac poprzez dobra suplementacje, ale nie na zasadzie ze nafuralem sie wczoraj mefa to dzisiaj cos lykne. Suplementy w postaci chociazby roznych witamin spozywamy regularnie, a przed i po waleniu mefa (czy tam innych drugow) bierzemy ich troszke wiecej (szczegolnie magnez) co by uzupelnic braki jakie niewatpliwie powstana.
Na zatkany nos srednio poradze, bo z racji problemow z zatokami i tak mam go zatkanego prawie caly rok. Jedynie na na podrazniona śluzowke polecam disnemar
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.