Charlie pisze:Najgorszy z najgorszych. Zamiast stać w miejscu, to się cofasz. I wychodzi potem taki styrany ekstremista.świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:@PcP: nie zwracaj uwagi na mefedronistow, to najgorszy typ cpuna ;)
Charlie pisze:Nie mogę uwierzyć, że ktoś potrafił nie wydalać kału po mefie przez 4 dni. To jakaś anomalia. Ja zazwyczaj po pierwszej kresce leciałem do kibla. Chyba że byłem akurat po.
Mefedron strasznie wzmaga pracę jelit.
Jeszcze dziwna sprawa bo waliłem w prawą, w lewą dziurkę strasznie podrażniało, rozcięczony mef też jakoś podrażnia, z dziurką coś nie ciekawego się działo już po, najlepiej by było pokapsułkować
Przypisy
- Head shop ‘legal highs’ active constituents identification chart (May 2010, pre-ban) (JPG)
- Kavanagh, Pierce , Sharma, Jayant , McNamara, Sinead , Angelov, Daniel , McDermott, Sean , Mullan, Daniel , Ryder, Sheila (2010) Head shop ‘legal highs’ active constituents identification chart (June 2010, post-ban) ( PDF )
- Simon D Brandt, Harry R Sumnall, Fiona Measham, Jon Cole,The confusing case of NRG-1,BMJ 2010;341:c3564 (HTML)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.