Odnośnie kultury to nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, jestem strasznym chujem
jak nie palę mj i jestem na redukcji tkanki tłuszczowej. Co nie zmienia faktu, że żyjemy w czasach, gdzie każdy chce robić za znawcę, tylko ciężej o kompetencje ku temu. Czy to takie trudne napisać, że się czegoś nie wie albo po prostu milczeć?
Pozdrawiam
mialem robić takie FAQ w zasadzie to już je robiłem, ale..
kurwa, ile ja mam tu robić
nowy help
nowa narkopedia
aplikacje na smartfony [H] - właśnie stwierdziłem, że zamiast FAQ o MM w Polsce to będzie to dostępne jako jeden z elementów aplikacji która będzie informować o dostępnych odmianach.
jeszcze w wolnym czasie ogarniam całe forum z największą ilością akcji moderatorskich z wszystkich moderatorów xD (a nie wydaje mi się, żebym dużo robił)
tak musiałem się trochę pożalić, bo kończę tego helpa i mam kryzys developera xD bo przez dashboard usera mi się wszystkie placówki rozj#bały do c*uja.
ale żeby nie offtopować delahaze najlepsza odmiana która jest najlepszym lekiem na moje ADHD.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
@Merx ja mogę napisać takie FAQ w wolnej chwili. Stay tuned
Powiedzcie mi czy taki jest właśnie profil działania odmian medycznych, że ciężko osiągnąć efekt stoned?
Może zmienić vapka Fenixa mini na coś bardziej wydajnego? Przykład jak wygląda moja sesja, nabijam do 0.15 i vapuje od 180 do 200 w trakcie trwania jednej sesji. Innym razem od 200 st do końca aż susz zużyje się. Doradzi ktoś co zrobić, ulepszyć, zmienić.
Pozdro
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.