ale można spokojniej? po za tym istnieje funkcja zgłoś post - a za tym idą konsekwencje w postaci usunięcia postu i otrzymania przez użytkownika upomnienia czy to słownego, czy w postaci warna, to tylko zioło noś kurde spokojniej :d
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Odnośnie kultury to nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, jestem strasznym chujem
jak nie palę mj i jestem na redukcji tkanki tłuszczowej. Co nie zmienia faktu, że żyjemy w czasach, gdzie każdy chce robić za znawcę, tylko ciężej o kompetencje ku temu. Czy to takie trudne napisać, że się czegoś nie wie albo po prostu milczeć?
Pozdrawiam
mialem robić takie FAQ w zasadzie to już je robiłem, ale..
kurwa, ile ja mam tu robić
nowy help
nowa narkopedia
aplikacje na smartfony [H] - właśnie stwierdziłem, że zamiast FAQ o MM w Polsce to będzie to dostępne jako jeden z elementów aplikacji która będzie informować o dostępnych odmianach.
jeszcze w wolnym czasie ogarniam całe forum z największą ilością akcji moderatorskich z wszystkich moderatorów xD (a nie wydaje mi się, żebym dużo robił)
tak musiałem się trochę pożalić, bo kończę tego helpa i mam kryzys developera xD bo przez dashboard usera mi się wszystkie placówki rozj#bały do c*uja.
ale żeby nie offtopować delahaze najlepsza odmiana która jest najlepszym lekiem na moje ADHD.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
@Merx ja mogę napisać takie FAQ w wolnej chwili. Stay tuned
Powiedzcie mi czy taki jest właśnie profil działania odmian medycznych, że ciężko osiągnąć efekt stoned?
Może zmienić vapka Fenixa mini na coś bardziej wydajnego? Przykład jak wygląda moja sesja, nabijam do 0.15 i vapuje od 180 do 200 w trakcie trwania jednej sesji. Innym razem od 200 st do końca aż susz zużyje się. Doradzi ktoś co zrobić, ulepszyć, zmienić.
Pozdro
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.