2-(etyloamino)-1-tol-3-ylopropan-1-on; 3-metyloetkatynon; N-etylonormetafedron; C12H17NO
Mogłoby już trafić do szerszej grupy konsumentów. Ma ktoś jakieś wieści?
Nie znam się, ale powinno być chyba bardziej stymulujące niż 3-MMC.
Jo sie tam chuja co znum, bo jo to do tyj pory nic kompletnie nic nie umim z hemii ale znając profil 4-MEC i myśląc logicznie oraz bazując na różnicach w działaniach grup związków takich jak 2/3/4-FA ; 2/3/4-FMA oraz 2/3/4-FMC możno wypierdolić tełoretycznie jakim bieda-ketonem będzie 3-MEC, więc co Ty mi tu pierdolisz chłopcze buraczany ? :finger:
ALe mogje sie mylić więc niech jakiś wykształcony dobrze "znafca" przeanalizuje mojego koncepcja i poprawi mi błenda abo sam se napisze bez błenda. :-|
Chuja stestowali... bo abo mondrzy ludziowie by sami syntezowali se ,ale kto umi hemikować ? nie bydzie marnował czasu tego typu wynalazki... a druga opcja to chyba jak w kajmanie jebli promocje lepsiejszom niż w bjedrze
Edit: Widocznie ta trójka w podstawnikach ketonów podniesie sporo dawkowanie tego związku, ale poza tym to pierw sie zastanówta jakiego wy 4-MEC`a znata ? Takiego co po 125mg upierdalał jak skurwesyn czy tego którego dawki jakie walilista aby sie cos ucpac, miały poziom rzędu conajmij killkuset mg , a najczęsciej to było 0,6g lub wiecej i w nos
to albo sort albo enacjomery zjebane musiały być.mef działał na dopamine i serotonine 3-MMC pozbawione dopaminy czy tam działa tylko w mniejszym stopniu
4-MEC na serotonine 3,4fmc serotonina chyba tez gdzie np.4fmc było zjebane a 3fmc to już inna bajka i mi wychodzi na to że to
powinien być jeszcze mocniejszy "serotoninergik" czy jak sie to pisze :p ale wiadomo gówno sie na tym znam jestem na bombce i mi sie pierdoli ale mam nadzieje że mnie zrozumiecie hehe
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.