Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 124 / / 0
Tę substancje trzeba przywalić raz a porządnie i jest przyjemnie
To działa jak kawa(kofeina) jak za dużo wypijesz to wpadasz w panike i i pojawia się dziwne nieprzyjemne uczucie w brzuchu
A człowiek sobie myśli a jak dorzucę to będzie lepiej a jest tylko gorzej i zejście się nasila dlatego jeśli chcemy jeszcze dorzucić
to trza odczekać aż całkiem zejdzie tyle że ciężko to wyczuć i na tym polega problem dorzucamy i marnujemy towar
  • 1009 / 42 / 0
i tak od jutra bedzie już oficjalnie zakazany
  • 186 / 1 / 0
Mam 2g 4-MEC i 0,5g pFPP. Czy uważacie za dobry pomysł zmieszać wszystko w całość? 150-200 mg sniffem z takiego miksu powinno dobrze działać? No i jak długo?
Nie dochodzą PMki.
  • 350 / 4 / 0
niee ,za duzo pFPP ,najlepiej jakbys na kazde 300mg mial 10 mg pFPP ,za duzo nie mozna ,bo beda nasilone efekty uboczne..
  • 3 / / 0
Dlaczego 4-MEC na mnie nie działa? Czuje tylko fizyczne efekty typu serce, drżenie rąk, drętwienie itd. Dawka to jakieś 5 x 100 mg sniff w przeciagu 1,5h. no i ? to moj first time . :p identycznie tak po mefedronie się czułem, tylko lekkie zamotanie gubie wątek w tak krótkim poście. WTF?

Drugie pytanie czy mix MDPV z amphibią jest naprawdę niebezpieczny? Bo było wspaniale :P WSPANIALE ;)
  • 2428 / 90 / 0
4-MEC sam w sobie jest słaby :( i albo sie przypierdala raz a porządnie albo w ogóle :blush:
Trzeba było w krótkim czasie jebnąć 300-400mg i byłoby dobrze %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 75 / 0
Amphibia pisze:
Dlaczego 4-mec na mnie nie działa? Czuje tylko fizyczne efekty typu serce, drżenie rąk, drętwienie itd. Dawka to jakieś 5 x 100 mg sniff w przeciagu 1,5h. no i ? to moj first time . :p identycznie tak po mefedronie się czułem, tylko lekkie zamotanie gubie wątek w tak krótkim poście. WTF?
Mialem to samo, ile meca bym nie wjebal, to tylko efekty fizyczne i hustawka nastrojow.
Drugie pytanie czy mix mdpv z amphibią jest naprawdę niebezpieczny? Bo było wspaniale :P WSPANIALE ;)
A jestes jeszcze przed zjazdem? Ja bym takiego mixu na bank nie przyjebal, samo MDPV jest przesadzone
  • 283 / 1 / 0
Amphibia pisze:
Dlaczego 4-mec na mnie nie działa? Czuje tylko fizyczne efekty typu serce, drżenie rąk, drętwienie itd. Dawka to jakieś 5 x 100 mg sniff w przeciagu 1,5h. no i ? to moj first time . :p identycznie tak po mefedronie się czułem, tylko lekkie zamotanie gubie wątek w tak krótkim poście. WTF?

Drugie pytanie czy mix mdpv z amphibią jest naprawdę niebezpieczny? Bo było wspaniale :P WSPANIALE ;)
Chyba kazdy uzytkownik RC wkoncu trafia na substancjie która na niego nie działa, ciesz sie ze w twoim przypadku to 4-mec a nie mefedron, bo znam takich ludzi, co z 0 toleranca walili po 0,5 g i nic nie czuli 8-(
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 3 / / 0
mefedron działał na mnie podobnie (czyt - nie działał!), z tą różnicą że mogłem zasnąć. Po 4-MEC nie zmrużyłem oka, nawet nie próbowałem. Bo jak siedziałem przy kompie było ok a gdy się kładłem, to serce strasznie szalało i w ogóle..

//

gdy MDPV schodziło łyknąłem amphibie *** i zamiotło :p mówiłem szybciej niż myślałem. :]
  • 2334 / 9 / 0
Amphibia pisze:
gdy mdpv schodziło łyknąłem amphibie *** i zamiotło :p mówiłem szybciej niż myślałem. :]
Dużo ludzi tak ma i bez narkotyków.
4-mec (jak jest jeszcze jakiś chujawy sort) jest ogólnie słaby i żeby poczuć po tym coś fajnego trzeba jeść mocno nieekonomiczne dawki. To, że mefedron na Ciebie nie działa to już trudno mi wytłumaczyć. Nie spotkałem się z takim przypadkiem jeszcze :-p. No cóż- na mojego ziomka nie działa deks- też jakiś ewenement.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.