Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 106 / 0
Re: MDPV
Nieprzeczytany post autor: scr »
Bo takowe ma, idealny stymulant/lek na ADHD. Próbowałeś go w dawkach 1-2mg?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Ano chyba, że tak. Już myślałem, że kompletni.debile tworzą te ustawy.
Nie, w ogóle nie miałem okazji próbować MDPV.
SESH
  • 858 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: 885 »
j tez niestety nie a to niby Tata alfy-pvp?

ten to by mnie pokral csos czuje %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 571 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: thepass »
Mnie również nie było dane zakosztować MDPV, w każdym razie nic mi o tym nie wiadomo, bo w którymś z dopalaczy mogło to też siedzieć. W każdym razie - głowa do góry, nasi chińscy przyjaciele pracują dzień i noc by reszta świata miała co ćpać quasi-legalnie. Większość producentów których strony odwiedzałem ma MDPV w ofercie, podobnie jak metylon i butylon, oraz całe mnóstwo przeróżnych substancji które pierwszy raz na oczy widziałem.
Link: http://www.whzcchem.biz/sell-866329-pv9 ... ng083.html
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 30 / 0
Kiedyś siedziało MDPV w Greenway Speedway jako zielony proszek z logo Popeye.
Przecież to jest taki skurwiel, że aPVP nie ma nawet startu. Można jeszcze dostać gdzieś w głębokich internetach, jeśli ktoś jest fanem aPVP i nie próbował MDPV to polecam przesiadkę. Sam nie widziałem tej substancji już ponad dwa lata i nie chcę widzieć. Nic nie dawało mi takiej paranoicznej i długiej zwały jak MDPV.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1179 / 43
Nieprzeczytany post autor: london5 »
Jebana alfa, którą się tak od roku wszyscy podniecaj to tylko marny analog legendarnego MDPV.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1874 / 96 / 127
Nieprzeczytany post autor: bele »
ale dobrze, ze tego juz niema bo rysuje łeb strasznie
wolna molekula
#mops
  • 214 / 4 / 0
Czy to nie było czasem w funky? Była fala mnóstwa ludzi uzależnionych od tego ścierwa, było to naprawdę przegięcie - ludzie których nie tyle co znam, a kojarzę - zachowywali się jak zwierzęta, sprzedawali cały DOM. Coś w stylu najostrzejszych scen z filmów (nawet tych propagandowych) o narkotykach i poniekąd uzależnieniu.
  • 1095 / 34 / 0
MDPV była chyba w ivory wave ?
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1874 / 96 / 127
Nieprzeczytany post autor: bele »
@up między innymi, ale znam z 4 osoby które sobie tym mózg zniszczyły. MDPVałowe wraki.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.