Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
uznałam że takie niewinne ale warto się podzielić :) MDMA 100 mg+ black źle się na mnie odbiło, pikawa latała od razu po wypiciu energetyka, rozszerzone źrenice utrzymywały mi się jakoś do 20h po zażyciu emki a nigdy tak nie miałam. po za tym to ból w klatce piersiowej jeszcze
  • 586 / 123 / 0
amfetaminy i kofeina to słaby pomysł z perspektywy serca.
  • 1 / / 0
Hej,

Szykuje mi się ciekawa noc z partnerką i w dwójkę lubimy się... pobawić :)
Mamy dostęp do 3MMC oraz MDMA w dropsach.

Co byście polecali wziąć i ewentualnie jak dawkować?
Warto mieszać?

Niech wystrzeli z kapci, ale nie zabije :mniam:

Pozdro!
  • 611 / 186 / 0
Ziomeczki potrzebne info na szybko. Weszło parę piwek, 100 mg baklofenu i jestem na 10 mg escitalopramu. Jestem starym, wyrobionym cpunem. Mogę za 2 h przyjebac pół piguły o średniej mocy (dość czyste), czy będzie jakaś chujowa reakcja? Brałem DXM z esci i była essa.
  • 161 / 11 / 0
Najbezpieczniej, dołączyć alkohol.
Dawkować umiarkowanie.
Bezpiecznie, łączy się trawką.
Mixem, który mam na myśli to połączenie z tryptaminą.
Ze stymulantami się pokłóciłem,
Po nich jestem roztrzepany, bardzo zwalniają procesy myślowe, czuję się roztrzęsiony.
Szczególnie te nowe syntezy.
Które pobudzają tylko psychicznie, dla mnie to jest rzeżnia. Od nadmiernego myślenia, przegrzewa się agregator w głowie, przeciążenia albo wogóle się odłącza i wysyła pojedyncze impulsy xD
  • 611 / 186 / 0
Ten jaki znawca.
Okej ziomeczki żyje, pozdro. Weszło jeszcze 300 pregaby, zapomniałem dodać.
  • 161 / 11 / 0
Przez swoją nieostrożność, trochę wytlumilem euforię na tej ścieżce zwanej życiem. Przed skazą, jedna lub 2 tablety robiły przytulnie, większość to 80procent speeda się trafiała, gownani pośrednicy.
Ale upadłem nieszczęśliwie i po dawce 250mg kryształu zero odczuwania, minimalnie. Dlatego poprawiłem kolejną porcją 300mg. Obawiam się, że euforyki się skończyły dla mnie.
Mam w formie kryształu, wiem że 0,5grama dla zdrowego człowieka, jest nie do przyjęcia, zagrazajaca zyciu xd Ale mniejsza o innych.

Jeśli po tym pół gramie chemii, poczuje coś więcej niż tylko spocona koszulkę.
Stanie się błogosławieństwo, ale prawda taka, że chuj z tej rozkoszy.
Poszla się jebać, euforyczna szmata xD

scalono i dodano spoiler - detronizator
Spoiler:
  • 961 / 81 / 0
Mi to by samo Molly stykło. Ale jak jest pod ręką jeszcze inny kryształ, to może być ciężko odmówić. Osobiście MDMA bym zjadł razem z 0,2 / 0,3 beta - ketonu. Po jakimś czasie 1 dorzutka M ewentualnie. Ten mefedron, czy co to jest, to pewnie także dojadać coraz więcej (…) wraz z rosnącą chęcią:)
Kolejny dzień może być słabsze samopoczucie, więc jakiś wolny dzień by się przydał. Każdy reaguje jednak inaczej i nie każdy musi to tak samo przeżywać.
  • 8 / 3 / 0
Z tych dwóch substancji M (MDMA) jest zdecydowanie bardziej podatne na utratę działania z powodu innych czynników, np. nadszarpniętej serotoniny, szybszej tolerancji lub nawet zmęczenia.
Natomiast 3M, podobnie jak większość ketonów, klepnie prawie zawsze.
Dlatego M musi iść jako pierwsze.

Bazując na doświadczeniu, proponuję zacząć na świeżo jedną zdrową wrzutą z M (bombka/drops). Nie dodawać na razie 3M, bo ma trochę inną naturę i może zanieczyścić fazę na tym etapie.

Ale gdy peek zejdzie, 3M nada się idealnie i nada pazura doświadczeniu. W miejsce błogiego rozleniwienia wleci dzicz i nieodparta chęć na zabawy.
Tutaj już się zacznie regularne poprawianie, ale taka już jest ta substancja. Z tego powodu M na starcie tylko jedna wrzuta, bo trzeba założyć, że sesja i tak będzie baaardzo długa gdy przejdziemy do 3M.
  • 1521 / 72 / 0
04 grudnia 2023Gromon pisze:
Biorę 300 mg pregabaliny, 4 razy po 75 przez cały dzień oraz raz Aripilek (Arypiprazol) 10 mg. Czy wzięcie raz na jakiś czas (odpowiednio długie przerwy) MDMA w sprawdzonym krysztale zrobi mi krzywdę? Nie martwię się o pregabę bo już nie raz to łączyłem, a bardziej o Aripilek. Dodam, że nie dwukrotnie nie stwierdzono u mnie schizofrenii i zjazdy po emce zawsze znosiłem dobrze, bez jakichś lęków czy psychozy. Pozostałe stymulanty kompletnie rzuciłem.

dodano nazwę substancji oraz przeniesiono - detronizator
No to po jaką cholerę się faszerujesz? Albo się leczysz albo ćpasz, takie jest moje zdanie w tym temacie. Emka wystrzeli Cię z serotoniny, pewnie pójdziesz grubo. Zastanów się co tak w ogóle chcesz osiągnąć bo taki mix to raczej przeżyjesz, niejeden tutaj w przeżył zespół serotoninowy, ale to rzadka przypadłość.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.