hyperreal.info to największe polskie repozytorium informacji o substancjach psychoaktywnych. Aby wziąć udział w dyskusji i zobaczyć wszystkie działy, koniecznie rozważ założenie konta.
U nas możesz rozmawiać o wszystkim. Ważne, abyś przed napisaniem czegokolwiek, zapoznał się z istniejącymi tematami, w czym może pomóc wyszukiwarka, dostępna po zarejestrowaniu się w naszym portalu.
Ze względu na to, że substancje psychoaktywne są w Polsce wciąż nielegalne, lepiej załóż konto z innym nickiem niż na pozostałych portalach. Nie stosuj jednak kont jednorazowych, gdyż nie odzyskasz wtedy hasła.
Po zarejestrowaniu się
masz pełen dostęp do działów i wyszukiwarki, możesz kontaktować
się z innymi członkami społeczności, a poza tym zniknie też
irytujący baner z informacją, którą teraz właśnie czytasz ;-)
Na całym hyperrealu obowiązuje nasz
regulamin.
Nie stosując się do niego, możesz stracić konto.
Spora część forum jest moderowana, w trosce o jakość
dyskusji oraz komfort uczestników portalu.
Jeśli zauważysz jakiś post naruszający regulamin, nie wahaj
się go od razu zgłosić. Kliknij w odpowiednią ikonkę u góry
tego postu, a my zajmiemy się resztą. Nie akceptujemy zachowań,
które obrażają innych.
uznałam że takie niewinne ale warto się podzielić :) MDMA 100 mg+ black źle się na mnie odbiło, pikawa latała od razu po wypiciu energetyka, rozszerzone źrenice utrzymywały mi się jakoś do 20h po zażyciu emki a nigdy tak nie miałam. po za tym to ból w klatce piersiowej jeszcze
Ziomeczki potrzebne info na szybko. Weszło parę piwek, 100 mg baklofenu i jestem na 10 mg escitalopramu. Jestem starym, wyrobionym cpunem. Mogę za 2 h przyjebac pół piguły o średniej mocy (dość czyste), czy będzie jakaś chujowa reakcja? Brałem DXM z esci i była essa.
Najbezpieczniej, dołączyć alkohol.
Dawkować umiarkowanie.
Bezpiecznie, łączy się trawką.
Mixem, który mam na myśli to połączenie z tryptaminą.
Ze stymulantami się pokłóciłem,
Po nich jestem roztrzepany, bardzo zwalniają procesy myślowe, czuję się roztrzęsiony.
Szczególnie te nowe syntezy.
Które pobudzają tylko psychicznie, dla mnie to jest rzeżnia. Od nadmiernego myślenia, przegrzewa się agregator w głowie, przeciążenia albo wogóle się odłącza i wysyła pojedyncze impulsy xD
Przez swoją nieostrożność, trochę wytlumilem euforię na tej ścieżce zwanej życiem. Przed skazą, jedna lub 2 tablety robiły przytulnie, większość to 80procent speeda się trafiała, gownani pośrednicy.
Ale upadłem nieszczęśliwie i po dawce 250mg kryształu zero odczuwania, minimalnie. Dlatego poprawiłem kolejną porcją 300mg. Obawiam się, że euforyki się skończyły dla mnie.
Mam w formie kryształu, wiem że 0,5grama dla zdrowego człowieka, jest nie do przyjęcia, zagrazajaca zyciu xd Ale mniejsza o innych.
Jeśli po tym pół gramie chemii, poczuje coś więcej niż tylko spocona koszulkę.
Stanie się błogosławieństwo, ale prawda taka, że chuj z tej rozkoszy.
Poszla się jebać, euforyczna szmata xD
scalono i dodano spoiler - detronizator
Spoiler:
14 października 2024natrose36 pisze:
uznałam że takie niewinne ale warto się podzielić llł
[/qułlllllllllllll]
Proszę, Cię.....
Ostatnio zapytałem
Policjanta, jak trafic<
Odpowiada
Nie tutejsi
Chciałoby się odwrócić rolę
Pedałów w kajdanki, a. Ty prowadzisz.
Dołącza dwóch homo i są rypani.
Ciała porzucasz z dbałością.
Niestety wchodząc do tej branży,
Wypełniasz ankietę z pytaniami.
Orientacja tylko homoseksualne, jeździsz z partnerem, kryjesz jego zad i zmiana.
Wyrażasz zgodę, ze będziesz nosił strój cyrkowy.
Wyrażasz zgodę, że zostając psem, zostajesz rowniez frajerem i cwelem.
Dyscyplina tylko higieniczna jama ustna oraz dziura odbytnicza.
Czy jesteś świadom, że wypisanie mandatu jest nieważne, bo jesteśmy fikcyjna spółką, która okrada Polaków.
Czy jesteś swiadom, że kraj zasiedla wielu rodaków, których masz prawo eliminować. Widzisz pijącego na ławce, albo nacpanego strzelasz w głowę.
Odkrywasz plantacje i labarorium.
Konfiskujemy auta od niedawna.
Oświadczasz też, że zgadzasz się wykonywanie komend, zawsze przytakuj.
Nie bądź uczciwą, do bezdomnych też strzelaj. I tak mają utrudnione życie.
Przestrzegaj konstytucji, która nie ma zastosowania i jest łamane.
Wolę koalicję, co z tego, że Twoja pensja przynosi rechot.
Nie rozumiem, czemu ludzie wierzą w zabobony.
Stary Testament bóg gniewny morderca
Nowy przepełniony miłosierdziem, tylko nie gwalc młodych dziewczynek, one rzeczywiście są podatne.
Dla beki złapać chciałem w galerii jakieś dziecko, które krążyło wokół mnie.
Potem żądanie okupu
Okradać idiotow i oszustów.
Wchodzić szwadromem 6osob w kościół. Wchodzisz uzbrojony i robisz rzeż. Moją misją w zawodzie.
Jest wytępienie osób, grzesznych.
Zbombardowalbym też szpitale psychiatryczne z personelem.
Nie mam zamiaru zarabiać na Wasze emerytury, czy inne świadczenia.
Mogę gwałcić wasze córki albo wnuczki
No marzę sobie skatalogować ludzi,
wielu by odpadło.
Pytania bym postawil;
Czy kochasz swoje życie? Taaa
Za co najbardziej? Wyczekuję zagłady planety, wszystkich ludzi.
Bo, chce zajrzeć co po śmierci, niekiedy.
Czego nie osiągniesz; nigdy nie stanę się tak bogaty, aby jakiś kunszt tego życia dojrzeć. Dlatego mogę sam sie upoważnić do mordowania, albo wiezic.
Jeden chuj, każdy żyje jak chce lub musi, albo wyjebane. Nie dość, że chce być obrzydliwie bogaty np. MegaKocik.
On dzialaa perfidnie, uzależniały 15latki.od palenia cracku.
Jego byłe 4partnerki leżą w grobach.
Świat mnie odrzuca, tym jakimi egistycznymi kurwami jesteściem.
Za egoizm, chciwość i te gorsze cechy, też je mam, ale ich nie okazuje.
Co jesteś poświęcić, za ustawione życie?
Mamę za 15milionow funtów oddam
Tatę za 5 milionów funtów.oddam
Nie zdali etapu na macierzyństwo.
Nie zdali na wychowanie, tak jesteśmy bl7sko, że mogą być i moimi wujkami.
W która religie wierzysz? kazda/zadna.
Każdy jest Bogiem,w swoim wnętrzu.
Trzeba afirmować i manifestować.
Pierdoli, mnie, takie życie jak prowadzą inni. Przyjemnie się tylko podziwia licealistki wychodzące że szkoły. W ten przedział celuje wiekowy i będę celował.
Ja, jestem zakodowany, po takiej myśli, którą założę próbuję tam dojść.
Ale.nihdy tam nie dojdę, bo urodziłem się bez ENERGI. Muszę to zbadać.
W podstawówce, objawy znudzenia.
Otoczeniem, nauczycielami i programem lekcyjnym. Gdzieś od tamtego czasu mając około 11lat, wiedziałem już, że otaczają mnie debile, a nie chce wśród nich uczestniczyć..
A co w ludziach wkurwia, że oceniają wzroków, też tak robię.
Rozumiem, że każdy chce obracać większą forsą, ale.mnie pierdolą maratony po 20lat.
Tak mi wstyd, za nasz naród i taą ciemnotę narodową. Taki wstyd, że dalej.wierzą w fikcyjną postać.
Chuj tam, ta muzułmańska nauka, jedno z gorszych sekt. I te pierdolene nawolywanie co kilka godzin.
I zakaz spożywania używek, przestańcie pić też kawę, pustynne głąby.
Surowo karzą w. Singapurze za posiadanie, często karą śmierci.
Nie wiem co robić, spać, srać, szczać.
Umierać mi się chce, wyczerpałem już wszystkie rozrywki tak w 75procentach.
Mogę się wydawać, na niewzruszonego.
Muszę zzbadać co z tymi polem energetycznym. Dlaczego przez całe życie nie mam Energi?
Jakbym miał tą energię i ludzie odwzajemniali moją dobroć, zostałbym Alvaro.
Tak szczerze, każdy jest egoistycznom kurwom. Nawet jeśli mówi że nie jest. To podświadomie, nasuną się inne projekcje. Taki człowiek jest zacietrzewiony w umyśle 3d, który zużywa 5procent zasobów, reszta jest przechowywana.
I co niebywałe ten trójwymiarowy umysł można przekształcić. Bardzo łatwo.
Codzienni3 sobie afirmujesz, wizualizujesz, mówisz sobie stałem się najbogatszy na świecie
Po dłuższych albo krótszych sesjach.
W mózgu zaszczepisz myśl, że jesteś najbogatszy, twój mózg się nabierze.
Wszechświat będzie Ci wskazywał drogę, jak rzeczywiście to mozna urealnić.
Pierdolic te pieniądze, wolę być obdarzony szczera miłością przez człowieka. Pewnie ze skieruję do was przesłanie.
Żyjcie se jak chcecie.
Ja tu jestem do podważenia, że egoistyczne kurwy, zlodzieje i kurwa te pazerstwo... jebac tych ludzi, odrazu do worka, do zamrażki do chłodni.
Tak naprawdę da się mnie polubić, gorzej się zauroczyć. A, te mordowanie.. to fantazjowanie, wewnątrznie są mi obcy, jednak w niczym nie zawadzają.
Tylko pieniądze mnie zbawią, pojadę se pociupciać przynajmniej. A, dalej to podroznictwo, zamawianie luksusowych eskortek i zastawione stoły używkami.
Wymarzone życie? Nie.
Wymarzone byłaby dyktatura.
Coś jak Juliusz Cezar.
Promuje takie podejście nic albo wszystko. Jeśli dalej pracujesz w Polsce i nie masz dochodu conajmniej 5tys zł, eksportuj się.
Mi to by samo Molly stykło. Ale jak jest pod ręką jeszcze inny kryształ, to może być ciężko odmówić. Osobiście MDMA bym zjadł razem z 0,2 / 0,3 beta - ketonu. Po jakimś czasie 1 dorzutka M ewentualnie. Ten mefedron, czy co to jest, to pewnie także dojadać coraz więcej (…) wraz z rosnącą chęcią:)
Kolejny dzień może być słabsze samopoczucie, więc jakiś wolny dzień by się przydał. Każdy reaguje jednak inaczej i nie każdy musi to tak samo przeżywać.
Z tych dwóch substancji M (MDMA) jest zdecydowanie bardziej podatne na utratę działania z powodu innych czynników, np. nadszarpniętej serotoniny, szybszej tolerancji lub nawet zmęczenia.
Natomiast 3M, podobnie jak większość ketonów, klepnie prawie zawsze.
Dlatego M musi iść jako pierwsze.
Bazując na doświadczeniu, proponuję zacząć na świeżo jedną zdrową wrzutą z M (bombka/drops). Nie dodawać na razie 3M, bo ma trochę inną naturę i może zanieczyścić fazę na tym etapie.
Ale gdy peek zejdzie, 3M nada się idealnie i nada pazura doświadczeniu. W miejsce błogiego rozleniwienia wleci dzicz i nieodparta chęć na zabawy.
Tutaj już się zacznie regularne poprawianie, ale taka już jest ta substancja. Z tego powodu M na starcie tylko jedna wrzuta, bo trzeba założyć, że sesja i tak będzie baaardzo długa gdy przejdziemy do 3M.
04 grudnia 2023Gromon pisze:
Biorę 300 mg pregabaliny, 4 razy po 75 przez cały dzień oraz raz Aripilek (Arypiprazol) 10 mg. Czy wzięcie raz na jakiś czas (odpowiednio długie przerwy) MDMA w sprawdzonym krysztale zrobi mi krzywdę? Nie martwię się o pregabę bo już nie raz to łączyłem, a bardziej o Aripilek. Dodam, że nie dwukrotnie nie stwierdzono u mnie schizofrenii i zjazdy po emce zawsze znosiłem dobrze, bez jakichś lęków czy psychozy. Pozostałe stymulanty kompletnie rzuciłem.
dodano nazwę substancji oraz przeniesiono - detronizator
No to po jaką cholerę się faszerujesz? Albo się leczysz albo ćpasz, takie jest moje zdanie w tym temacie. Emka wystrzeli Cię z serotoniny, pewnie pójdziesz grubo. Zastanów się co tak w ogóle chcesz osiągnąć bo taki mix to raczej przeżyjesz, niejeden tutaj w przeżył zespół serotoninowy, ale to rzadka przypadłość.
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną
W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.
Magazyn z narkotykami na dachu budynku
Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość
Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.