Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Sniff dobry tylko do podbijania, jeszcze najlepiej puder bo ciężko się wchłania i polecam ścisnąć kinola. Dawkuj i zrób tak jak ja, wtedy docenisz nosek tej substancji :D
Ktoś może coś powiedzieć o MDAI solo w ilości 300mg + kilka piwek? Będę wyglądał jak ćpun?
Pierwsze efekty pojawiły się bardzo szybko, po jakichś 10-15 minutach. Lekkie falowanie obrazu, poświata wokół przedmiotów, a zaraz potem chwilowa euforia. Muzyka także smakowała pysznie.
Byłem sam w domu, więc bez obaw odpaliłem głośno całą płytę Grimes - Art Angels (polecam) i po prostu... zacząłem tanczyć. Nie mogłem się opanować, po prostu musiałem być przez ten czas w ruchu.
Czułem się też bardziej prospołecznie - zacząłem pisać do znajomych i zapraszać do domu
Kiedy płyta dobiegła końca, poczułem zmęczenie - lekki ciężar na żołądku i przyspieszone bicie serca.
Te drobne niedogodności minęły razem z euforią - przez kolejną godzinę czułem się po prostu przyjemnie, taki błogi beztroski chill, w sam raz do obejrzenia paru filmów.
Nie stwierdziłem żadnego silnego ani nieprzyjemnego zjazdu, oprócz tego że późnym wieczorem napłynęła na mnie fala melancholii. Nie jestem pewien, czy to jednak spowodowane substancją (zwykle tak mam w samotne wieczory).
Dawka nie była duża, przy niskiej dawce wystąpił krótki czas trwania, co jest wadą. Zamierzam powtórzyć zabawę z tym razem większą porcją - ok. 200-250mg, nie planuję dorzucać.
Szukam czegoś imprezowego, dlatego przewiduję też testy z jakimś stymulantem.
Dodano akapity -- 909
2 dni temu mialem dostalem mdai plus w gratisie speedwaya ktorego sobie przypalalem razem z gieblem ( mysle ze zrobilem w 3 godziny ze 4 ml GBL i 200 mg tej mieszanki, speedway zadnej eufori nie dawal ale rył beret nieźle co w polaczeniu z gieblem stworzylo nadpobudliwosc i chec wyjscia na impreze.
Skonczylo sie tak ze w zupelnym nieogarze obudzilem sie w swoim domu myslac ze jestem gdzie indziej i tym podobne.... :D ( nie wim czy to była kara czy za duzo GBL)
w kazdym razie dalej mialem ochote wyjsc. rozgnioylem 120 mg mdai , wypilem z napojem i wyszedlem na mdżysta pogode ze sluchawkami na uszach ( mieszkam poza miastem chodnik dla siebie)
takich ciar, ciepla na ciele to ja nie mialem dawno , miesnie same sie rozluznaily normalnie plynalem..... plus brakjakichs mani rpzesladowczych, mysli typy ale zajebiscie, ale masa m, mowisz to glosno, wszystko przestaje miec problem .
Do ludzi ta susbtancja sie nadaje bo jest dosc naturalna w dzialaniu. Zreszta, generuje duzo mniej spojrzen czyli nie widac ze jest sie porobionym. Duze znaczenei ma takze to ze nie ma krzywych faz po tym, jest sie usmeichnietym a to ze sie wzielo splywa po was jak po kaczce.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.