ODPOWIEDZ
  • 1893 / 179 / 0
Miał ktoś może po 5-MAPB wahania/zmiany nastroju, dół, drażliwość, przygnębienie? Jeśli to zwała to jeszcze takiej nie miałem. No ale łączyłem 5-MAPB z 3-MMC. Brak serotoniny? Jak sobie z tym radzić, znieczulać się Afobamem i czekać aż się polepszy?
  • 79 / 5 / 0
Ja jak mieszałęm 5-MAPB z 3mmc to 3mmc praktycznie wcale nie klepało... Tylko fazka była z benzofurem dość piękna i fantastyczna :D. JAk masz zły nastruj to połącz to z GBL :) Na pewno dołek minie :) Albo jakaś flacha i też na pewno się poprawi :D
  • 102 / / 0
jaka jest różnica miedzy 5mapb a 6apb w dzialaniu i w dawkach?
  • 158 / 6 / 0
Nie miałem po tym ani zwały ani wahań nastroju. Nie dorzucałem i łączyłem tylko z mj :)
  • 3206 / 175 / 0
Dersu Uzala pisze:
Miał ktoś może po 5-MAPB wahania/zmiany nastroju, dół, drażliwość, przygnębienie? Jeśli to zwała to jeszcze takiej nie miałem. No ale łączyłem 5-MAPB z 3-MMC. Brak serotoniny? Jak sobie z tym radzić, znieczulać się afobamem i czekać aż się polepszy?
To po 5-MAPB czy po miksie? Ja bym się nie znieczulał, tylko przeczekał. I nie powtarzaj czegoś, jeśli widzisz, że Ci szkodzi. :-)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 5 / 0
mr_crowley pisze:
jaka jest różnica miedzy 5mapb a 6apb w dzialaniu i w dawkach?
Poczytaj forum trochę ;) I wszystkiego się dowiesz. Duże różnicę są głównie od danego organizmu. U mnie np. po 5mapb mam euforie i super fazke a po 6apb ematia... i jestem bardzo rozleniwiony...
  • 1472 / 26 / 0
Piatka bije na łeb 6-APB fakt apb dłuzej działa większa psychodela ,ale empatia,energia,euforia 5-MAPB zupełnie inny profil działania :-)
  • 35 / / 0
Czy nadaje się do szaleństw calonocnych z dziewczyną? Zawsze robilismy to na 3-MMC ale już nas to znudziło, szukamy alternatywy (lepszej alternatywy).
  • 1472 / 26 / 0
Chyba nie ma lepszej substancji nawet MDMA przebije pod tym wzgledem sex to magia :-)

tylko zaopatrz się w Sildenafil,Tadalafil czy coś tego typu ,bardzo cięzko go postawić na tym
  • 136 / 4 / 0
A próbował ktoś mix 5-MAPB / 6-MAPB ?
Lub czy można gdzieś na zagranicznych forach poczytać o tych, którzy mieli styczność z takim mixem?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.