ODPOWIEDZ
  • 1893 / 179 / 0
Miał ktoś może po 5-MAPB wahania/zmiany nastroju, dół, drażliwość, przygnębienie? Jeśli to zwała to jeszcze takiej nie miałem. No ale łączyłem 5-MAPB z 3-MMC. Brak serotoniny? Jak sobie z tym radzić, znieczulać się Afobamem i czekać aż się polepszy?
  • 79 / 5 / 0
Ja jak mieszałęm 5-MAPB z 3mmc to 3mmc praktycznie wcale nie klepało... Tylko fazka była z benzofurem dość piękna i fantastyczna :D. JAk masz zły nastruj to połącz to z GBL :) Na pewno dołek minie :) Albo jakaś flacha i też na pewno się poprawi :D
  • 102 / / 0
jaka jest różnica miedzy 5mapb a 6apb w dzialaniu i w dawkach?
  • 158 / 6 / 0
Nie miałem po tym ani zwały ani wahań nastroju. Nie dorzucałem i łączyłem tylko z mj :)
  • 3206 / 175 / 0
Dersu Uzala pisze:
Miał ktoś może po 5-MAPB wahania/zmiany nastroju, dół, drażliwość, przygnębienie? Jeśli to zwała to jeszcze takiej nie miałem. No ale łączyłem 5-MAPB z 3-MMC. Brak serotoniny? Jak sobie z tym radzić, znieczulać się afobamem i czekać aż się polepszy?
To po 5-MAPB czy po miksie? Ja bym się nie znieczulał, tylko przeczekał. I nie powtarzaj czegoś, jeśli widzisz, że Ci szkodzi. :-)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 5 / 0
mr_crowley pisze:
jaka jest różnica miedzy 5mapb a 6apb w dzialaniu i w dawkach?
Poczytaj forum trochę ;) I wszystkiego się dowiesz. Duże różnicę są głównie od danego organizmu. U mnie np. po 5mapb mam euforie i super fazke a po 6apb ematia... i jestem bardzo rozleniwiony...
  • 1472 / 26 / 0
Piatka bije na łeb 6-APB fakt apb dłuzej działa większa psychodela ,ale empatia,energia,euforia 5-MAPB zupełnie inny profil działania :-)
  • 35 / / 0
Czy nadaje się do szaleństw calonocnych z dziewczyną? Zawsze robilismy to na 3-MMC ale już nas to znudziło, szukamy alternatywy (lepszej alternatywy).
  • 1472 / 26 / 0
Chyba nie ma lepszej substancji nawet MDMA przebije pod tym wzgledem sex to magia :-)

tylko zaopatrz się w Sildenafil,Tadalafil czy coś tego typu ,bardzo cięzko go postawić na tym
  • 136 / 4 / 0
A próbował ktoś mix 5-MAPB / 6-MAPB ?
Lub czy można gdzieś na zagranicznych forach poczytać o tych, którzy mieli styczność z takim mixem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.