Jest taki czy nie? :) Roślinka po jednej próbie wykazała całkiem niezłe działanie i chciałbym poczytać opinie użytkowników jeśli takie istnieją.
Tulasi/Tulsi/Holy Basil/Bazylia azjatycka
ashwaganda
l-dopa
gotu kola
gingo biloba
bacopa monnieri
rhiodola rosea
czy do takiego miksu mogę wkręcić NAC i l-tryptofan?
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Z tego co testowałem to yerba mi coś pomagała. Gotu Kola chyba też. Podacie coś jeszcze wartego uwagi której mi brak :) ?
zobaczymy jak wpłynie taki mix.
Pozdrawiam.
24 maja 2021kontoprezes pisze: Ten pieprz w ilościach hurtowych to kiedyś wam wszystkim wyjdzie bokiem.
Większość ludzi tutaj ma takie miksy i w takich ilościach, że ciężko mi uwierzyć, że to ma tylko pozytywne skutki (zwłaszcza długofalowo).
The body or a conscious mind'
Pozdrawiam.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.