Jest taki czy nie? :) Roślinka po jednej próbie wykazała całkiem niezłe działanie i chciałbym poczytać opinie użytkowników jeśli takie istnieją.
Tulasi/Tulsi/Holy Basil/Bazylia azjatycka
ashwaganda
l-dopa
gotu kola
gingo biloba
bacopa monnieri
rhiodola rosea
czy do takiego miksu mogę wkręcić NAC i l-tryptofan?
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Z tego co testowałem to yerba mi coś pomagała. Gotu Kola chyba też. Podacie coś jeszcze wartego uwagi której mi brak :) ?
zobaczymy jak wpłynie taki mix.
Pozdrawiam.
24 maja 2021kontoprezes pisze: Ten pieprz w ilościach hurtowych to kiedyś wam wszystkim wyjdzie bokiem.
Większość ludzi tutaj ma takie miksy i w takich ilościach, że ciężko mi uwierzyć, że to ma tylko pozytywne skutki (zwłaszcza długofalowo).
The body or a conscious mind'
Pozdrawiam.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.