Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2023Picatrix pisze: To mój drugi rok poszukiwań i jak na razie nic, zna ktoś jakieś ciekawe miejsca w okolicach Bielska-Białej?
zawsze wyruszam na zniwa okolo 10 dni po pierwszym tripie na lancack z trawnikow miejskich hehehe ino dzis caly dzien leje i jutro nie zapowiada sie lepij... no ale co zrobic.
one sa jak najpiekniejsze i najmadrzejsze kobiety. trzeba o nie walczyc! byle deszczyk mi nie przeszkodzi muhihihi.
co znajde to wrzuce pojutrze bo jutro moze mi byc ciezko. pozdro dla wielbicieli gatunku
(amanity juz nasuszone ponad kilo bedzie na fajne duchowe spotkania ze znajomymi jak co rok)
DMT 4 Life
Ja kończę z łączną ilością 300 sztuk ze względu na ograniczony czas i możliwości suszenia. Good luck ;D
Na oko ponad 50 gram.
Ponad 20h spędzonych na łąkach w ciągu miesiąca :)
Zdjęcie z dziś. Ostatnia partia
Lubelskie pozdrawiam.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.