Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 39 / 3 / 0
Podlaskie w ciągu 4 dni okolo 300 sztuk
  • 2 / / 0
16 października 2023Picatrix pisze:
To mój drugi rok poszukiwań i jak na razie nic, zna ktoś jakieś ciekawe miejsca w okolicach Bielska-Białej?
Stary , jak będziesz miał jakiś cynk gdzie można w tych okolicach znaleźć to nie obraziłbym się jakbyś się nim podzielił ;)
  • 13 / 2 / 0
Góry Sowie - ok. 100 sztuk w 3 godziny
  • 2532 / 601 / 0
_20231103_191051.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
no ja dopiero jutro lece na moje polanki :) (dolnoslaskie wypad w okolice walbrzycha).
zawsze wyruszam na zniwa okolo 10 dni po pierwszym tripie na lancack z trawnikow miejskich hehehe ino dzis caly dzien leje i jutro nie zapowiada sie lepij... no ale co zrobic.
one sa jak najpiekniejsze i najmadrzejsze kobiety. trzeba o nie walczyc! byle deszczyk mi nie przeszkodzi muhihihi.
co znajde to wrzuce pojutrze bo jutro moze mi byc ciezko. pozdro dla wielbicieli gatunku
(amanity juz nasuszone ponad kilo bedzie na fajne duchowe spotkania ze znajomymi jak co rok)
Psychodelic Tripper.
DMT 4 Life
  • 20 / / 0
w 4 dni zebrałem około 100 sztuk w okolicach Wałbrzycha, chyba jeszcze za mało padało. Chce ktoś z grupy wybrać się na wspólne polowanie?
  • 5 / 3 / 0
Bieszczady hale do wypasu owiec. Okolo 40 szt w godzine wiecej nie dalo rady zebrac bo bylo juz za grubo :DD
  • 13 / 2 / 0
Zbieraczom i zbieraczkom z dolnośląskiego polecam wyprawę na łąki - to prawdopodobnie szczyt sezonu.
Ja kończę z łączną ilością 300 sztuk ze względu na ograniczony czas i możliwości suszenia. Good luck ;D
  • 1 / / 0
MAZOWIECKIE. Nwm czemu ale znane mi miejsca w okolicach Maciejowic świecą pustkami. Czy znajdzie się jakaś Dobra duszyczka co by mnie nakierowała na jakieś pewne spoty w tych rejonach? Byłem też pod Wilgą ale marno strasznie
  • 6 / 5 / 0
Ja dziś sezon zakończyłem. Udany. Łącznie suchego materiału będzie dużo, nawet nie ważyłem.
Na oko ponad 50 gram.
Ponad 20h spędzonych na łąkach w ciągu miesiąca :)
Zdjęcie z dziś. Ostatnia partia
Lubelskie pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.