Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 615 / 0
@hammerzeit lorka biorę doraźnie, od ostatniego zarzucenia minął jakiś tydzień i staram się nie wrzucać codziennie bo szkoda mi tolerancji, no i wiadomo nie chcę się znowu wjebać w benzo.

@pijanytraktorzysta ja bym tego nie mieszał, chociaż wiadomo każdy inaczej reaguje. Ja nie piję już z benzo od kiedy wypiłem kilka piw pod 2mg klona, urwał mi się film - nawet nie wiem kiedy. Z opowieści znajomych zacząłem wlewać w siebie hurtowo wszystko co zawierało jakiś alkohol, zajebałem się jak świnia i naodpierdalałem boruty. A założenie było takie samo jak Twoje - wypić trochę pod jednego klona i basta, tak więc trzeba się z tym pilnować. %-D

Jak masz MJ to wydaje mi się to lepszą opcją pod lora, tylko wiadomo nie spalić się jak świnia tylko z umiarem bo można usnąć. :D
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 3 / 0
W lorazepamie jest coś co sprawia że, zawsze czymś mnie zaskakuje. Za każdym razem działa na mnie inaczej. Po kilku-dniowym balu na stymulantach, głównie amfetaminie chciałem zjeść 3mg, zapić to piwem i chyc do łóżka. Nie minęło pól godziny, a już wiedziałem że ze snu nici. Mocna stymulacja, banan na twarzy, uczucie przyjemnego odrealnienia, powiedziałbym nawet taki lekko psychodeliczny vibe. I tak leże już sobie 3 godzinki, słucham sobie "Morphine" i korzystam z chwili. Żadne inne benzo tak na mnie nie działa. W mojej opinii najlepsze rekreacyjne benzo, jeżeli ktoś lubi ten nieogar i chaos.
Aczkolwiek, tak jak wiele osób już wspominało, trzeba uważać bo taśmę rwie bardzo często. Nawet przy małej ilości alkoholu. A wtedy rzeczy dzieją się zdecydowanie za szybko ...

Post wyzwalający zachowania nałogowe. Przypominamy, że benzo to nie cukierki, klonowe "tik-taki" to uzależnienie często nie do przejścia. Radzimy czytać z dystansem post ten i jemu podobne, wysuwać własne wnioski i zastanowić się co najmniej raz, zanim użyjemy danego środka. Regresja procesu leczenia uzależnienia przez jeden głupi post na forum? Rozumiecie, możecie mieć potem moralniaka. Pozdrawiam, misspill
  • 211 / 4 / 0
Dwa tygodnie na dawce 1mg będzie odczuwalne specjalnie jakoś odstawienie? Czy nie ma źle po tym?
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
nie powinno byc zle. jest nawet zalecane, zeby nie brac dluzej niz 2 tygodnie, po to zeby nie bylo problemow z odstawieniem.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 4 / 0
Ok. Dzięki. W Niemczech nie chce mi się latać za tym a na święta do Polski, wiec jakoś przeżyje. Myśle.
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1110 / 0
Gdybyś leciał miesiąc na 2,5mg z wcześniejszym doświadczeniem na detoksykacjach byłby już inny temat, ale też ciągle znośny.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 139 / 21 / 0
Jerzus jak oceniasz to rekreacyjnie. Ja od piątku zjadłem 2/3 blistra hmm prawie całą sobotę przespałem. Wypaliłem whooj zioła do tego. Bo trzeba więcej przepalać.
Dzisiaj 07:00 rano 2 mg dla przyjemności teraz przed 13:00 znowu 2 mg + mocna kawa. Ładuje mi się wlasnie ta dawka, i czuję taki specyficzny 'rush', 'obuch w głowę', później będzie już bardziej sedacja.

Próbowałem tylko 2 benzo Klonazepamu i Lorazepamu. Rekreacyjnie bardziej podchodzi mi Lor, bo nie tylko łagodzi lęki i rozluźnia mięśnie szkieletowe, ale ma swój charakter. W sensie: dobrze siada :D

Schomikowane 5 x 1 mg w pudełku łazience będzie czekało do Świat Bożego Narodzenie. O jeny, ale to wtedy się przyda ! :D
Uwaga! Użytkownik pijanytraktorzysta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 4 / 0
Nie jem tego aktualnie rekreacyjnie. Jem dziennie 1mg od tygodnia. Przeciwlękowe działanie lepsze niż alpra napewno. Rekreacyjnie się wiec nie wypowiem póki co pewnie.
  • 211 / 4 / 0
Mógłby mi ktoś zapodać fotkę pudełka lorafenu 2,5mg? Będę startował do lekarza na dniach. A ja mam tylko 1mg
  • 1106 / 221 / 0
Pudełka i blistry zmieniły się z kwadratowych na prostokątne jakieś 1-2 miesiące temu jak coś. Teraz wyglądają jak te z klona.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.