@pijanytraktorzysta ja bym tego nie mieszał, chociaż wiadomo każdy inaczej reaguje. Ja nie piję już z benzo od kiedy wypiłem kilka piw pod 2mg klona, urwał mi się film - nawet nie wiem kiedy. Z opowieści znajomych zacząłem wlewać w siebie hurtowo wszystko co zawierało jakiś alkohol, zajebałem się jak świnia i naodpierdalałem boruty. A założenie było takie samo jak Twoje - wypić trochę pod jednego klona i basta, tak więc trzeba się z tym pilnować.
Jak masz MJ to wydaje mi się to lepszą opcją pod lora, tylko wiadomo nie spalić się jak świnia tylko z umiarem bo można usnąć. :D
Aczkolwiek, tak jak wiele osób już wspominało, trzeba uważać bo taśmę rwie bardzo często. Nawet przy małej ilości alkoholu. A wtedy rzeczy dzieją się zdecydowanie za szybko ...
Post wyzwalający zachowania nałogowe. Przypominamy, że benzo to nie cukierki, klonowe "tik-taki" to uzależnienie często nie do przejścia. Radzimy czytać z dystansem post ten i jemu podobne, wysuwać własne wnioski i zastanowić się co najmniej raz, zanim użyjemy danego środka. Regresja procesu leczenia uzależnienia przez jeden głupi post na forum? Rozumiecie, możecie mieć potem moralniaka. Pozdrawiam, misspill
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Dzisiaj 07:00 rano 2 mg dla przyjemności teraz przed 13:00 znowu 2 mg + mocna kawa. Ładuje mi się wlasnie ta dawka, i czuję taki specyficzny 'rush', 'obuch w głowę', później będzie już bardziej sedacja.
Próbowałem tylko 2 benzo Klonazepamu i Lorazepamu. Rekreacyjnie bardziej podchodzi mi Lor, bo nie tylko łagodzi lęki i rozluźnia mięśnie szkieletowe, ale ma swój charakter. W sensie: dobrze siada :D
Schomikowane 5 x 1 mg w pudełku łazience będzie czekało do Świat Bożego Narodzenie. O jeny, ale to wtedy się przyda ! :D
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.